Rosie Huntington-Whiteley in Transformers 3, Megan Fox niet

Je zou het niet voor mogelijk achten, maar Mr. Blockbuster Michael Bay heeft het besluit genomen om de zo goed als talentloze Megan Fox te dumpen voor Transformers 3 (2011). Ik hoor jullie al zeggen: “Bay zal toch niet kiezen voor echt acteertalent!?” Neen, wees gerust, daar is het in zijn Transformer-films niet om te doen.

De rondborstige Megan zou volgens WorstPreview vervangen worden door het al even oogverblindende 23-jarige Victoria’s Secret lingeriemodel Rosie Huntington-Whiteley. De Engelse babe heeft zo goed als geen acteer-ervaring heeft…maar ze is wel sexy. Komt daar nog bij dat ze véél minder geld zal vragen voor de rol dan Fox. Voor een prent waar dure cgi de hoofdrol speelt kan dit wel een doorslaggevend argument zijn.


© Paramount Home Entertainment

Megan Fox had zich onlangs geuit over het krankzinnige gedrag van Michael Bay: “He wants to be like Hitler on his sets, and he is. So he’s a nightmare to work for but when you get him away from set, and he’s not in director mode, I kind of really enjoy his personality because he’s so awkward, so hopelessly awkward. He has no social skills at all. And it’s endearing to watch him. He’s vulnerable and fragile in real life and then on set he’s a tyrant.”

Het is niet duidelijk of dit iets te maken heeft met de beslissing van de regisseur om zijn cover-girl te dumpen, maar het zal zeker niet de kansen van Fox hebben verbeterd. Nochtans stond de actrice klaar voor een derde rondje. Megan Fox heeft een aantal projecten lopen, maar niet meteen iets wat de productie van Transformers 3 zou belemmeren. Transformers is toch hoofdzakelijk cgi, en Megan had véél minder screentime dan Shia LaBeouf (met misschien amper 2 maanden voorbereiding en productie).

Wat betreft de nieuwe film, hierover is nog niet zo heel veel bekend. Ik ben zelf in slaap gevallen tijdens Transformers 2: Revenge of the Fallen (2009), dus heb ik er het raden naar of alle Autobots nu alle Decepticons tot oud-ijzer hebben geslagen. Maar gezien het derde deel veronderstel ik dat er nog een aantal conservedozen overeind zijn gebleven. Misschien kunnen ze de film beginnen met het krantenbericht: Megatron crushed Meganfoxx. Al ze het event ook nog eens willen verfilmen zou ik het misschien overwegen om de film te bekijken.

Het positieve aan de derde film is de deelname van acteurs als Patrick Dempsey, John Malkovich, Frances McDormand en John Turturro. Maar of zij de kwaliteit enigszins kunnen beïnvloeden valt te betwijfelen. Visueel zijn de films verbluffend, maar die tweede film was buitengewoon saai. Een ander positief punt is dat de verwachtingen wel heel laag liggen, en dit derde vehikel eigenlijk niet slechter kan zijn dan de sequel. In ieder geval spijtig dat Shia de film zelf niet wil regisseren; dan zijn we meteen verlost van Bay en krijgen we meteen ook een andere hoofdacteur.

Rosie Huntington-Whiteley High Quality Picture Gallery:
01,02,03,04,05,06,07,08,09,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24

8 Comments

 1. Miiki

  Wel ja, wie kan daar nu tegen zijn …

  Reply
 2. Lode

  die film zal toch zuigen (en nu misschien nog meer). Bay moet dringend afkicken van zijn coke-verslaving. Heeft Rosie trouwens ook zijn wagen moeten wassen alvorens ze de rol kreeg??

  Reply
 3. Fred

  Eigenlijk hebben de Transformers nog maar weinig te maken met de oorlog om energie (energon cubes) maar draait alles rond leuke cgi-shots met robots met tussendoor een flauwe tiener-romance.
  Uiteraard brengen ze geld op, maar dat doen de Plop-films ook, en dat zou al genoeg moeten zeggen.

  Reply
 4. Dunno1984

  1ste film saai en slecht, transformers 2 vond ik aangenaam kijkstuk, verbluffende effects
  van mij mag michael bay ALTIJD een dragonball film maken: het verhaal is er al, dus als hij het beetje zou kunnen omzetten in film MET zalige special effects…wat kan een mens meer verlangen?

  Reply
 5. Geoffrey

  … en nog minder voor een Transformers film.

  Los van de wat rare neus lijkt ze wel iets beter te passen bij de jongens-achtige Shia. Maar het is toch geen Megan Fox, zulle.

  Reply
 6. Claas

  Nog een reden om niet naar Transformers 3 te gaan kijken.

  ook al was ik niet van plan deze te gaan zien.

  Reply
 7. Fabian

  een mooi oogsnoepje en waarschijnlijk wel op zijn plaats tussen al dat computer-animatie geweld. Het zal wel even wennen worden voor dat model om hierin te acteren, maar zo’n schril contrast met Megan Fox zal het waarschijnlijk niet worden…

  Reply
 8. Lordsegomo

  Het wordt een immense…buiten alle proporties FLOP.
  Zij was gewoon een deel van het verhaal…En Rosie Huntington-Whiteley lijkt wel verdacht veel op een puber versie van Angelina jolie……Megan’s “Boezemvriendin”.
  Micheal en Megan zouden beter een beetje proffesioneler kunnen zijn.

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *