Lindsay Lohan moeite om kleren aan te houden

Het gaat niet goed met de 23-jarige Lindsay Lohan. Na de miskleun Chapter 27 (2007) en het regelrechte treinongeluk I Know Who Killed Me (2007) en bijhorende Razzies, wou deze enfant terrible Hollywood de rug toekeren. Ironisch genoeg had Hollywood de actrice al een tijdje links laten liggen, na haar losbollige gedrag, haar diva kuren op de set en haar alcohol en drugs-escapades. LiLo had onlangs nog de kans om op te duiken in de Oscar-genomineerde prent The Blind Side (2009), maar ook in deze prent werd ze onder lichte druk van de producenten uit de film geweerd.

machete_2010_poster.jpg

Je zou denken dat de actrice had geleerd uit haar fouten en in plaats van ‘uit de kleren te gaan’ om in de aandacht te komen, misschien zou mikken op een dramatische rol waar kleren, (of het ontbreken hiervan) minder belangrijk was. Maar dit verreist uiteraard een portie acteertalent, en daarvan zijn wij (het publiek) nog niet helemaal van overtuigt. Dus, nadat ze had vernomen dat haar rechtstreekse concurrente Anna Faris had bedankt voor de rol in de biopic van de populaire 70’ties Deep Throat pornoster Linda Lovelace, zal Lindsay opnieuw uit de kleren gaan. En of dit niet genoeg is zou ze ook nog eens poedelnaakt opduiken naast Robert De Niro in de exploitationprent Machete (2010) van Robert Rodriguez. De film is gebaseerd op de fake trailer uit zijn Grindhouse (2007)-vehikel.

Korte inhoud: Machete (Danny Trejo), is een voormalig lid van de Mexicaanse Federale Politie die tegenwoordig leeggeklopt door de drugsbaas Torrez (Steven Seagal) over de straten van Texas zwerft. Schoorvoetend neemt hij een aanbod aan van spindoctor Benz (Jeff Fahey) om de corrupte senator McLaughlin (Robert De Niro) om te leggen. Bedrogen en met de kansen tegen hem gekeerd vlucht hij. Machete wordt bijgestaan door Luz (Michelle Rodriguez), een brutale tacowerper, Padro (Cheech Marin), zijn ‘heilige’ broer, en April (Lindsay Lohan), een socialite met een voorliefde voor vuurwapens. Ondertussen wordt hij achtervolgd door Sartana (Jessica Alba), een sexy ICE-agent die een speciaal belang in de zwaardvechter heeft.

De trailer die onlangs on-line werd gezet, bevat een boodschap aan de Amerikaanse staat Arizona, met een knipoog naar de Mexicaanse illegalenproblematiek die de laatste weken wereldwijd de krantenkoppen haalt. Het filmpje bevat veel bekende koppen, waaronder de 65-jarige Danny Trejo die de hoofdrol vervult. Gezien de rol uiteindelijk een soort spin-off is van zijn personage dat hij vertolkte in Desperado (1995). De slasher zal in september bij ons in de bioscoop verschijnen.

***Related Posts***
07/08/2009: Opmerkelijke Machete-casting
24/01/2008: Robert Rodriguez wil Machete-film
29/12/2007: Rob Zombie interesse in Werewolf Woman of the SS

*** Machete trailer ***

3 Comments

 1. Pak-Man

  Die fake trailer vind ik al geniaal, dus ik kan haast wachten om de echte tailer te zien. Wat betreft Lohan, exploitation films moeten het vaak hebben van hun sletterig vrouwen, dus waarom niet Lohan. Ik kijk tevens uit naar Don Johnson!! Damn, dat is lang geleden :))

  Reply
 2. Jan-Pieter

  Mean Girl Lohan is geknipt voor de rol. Ik vraag me af of het beeld er ook zo afgeleefd zal uitzien als dat van hun fake trailer. Dit moet gewoon wel verschrikkelijk heerlijk worden.

  Reply
 3. Dave

  Ik verwacht niet dat ze de filmpellicule door de parking zullen slepen om krassen te maken, maar denk dat het eerder zal trekken op Planet Terror. Veel korrel en af en toe een lens flare, maar toch een afgelikte fotografie.

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.