Gemma Arterton niet sexy genoeg voor Prince of Persia

De fans van het het computerspel Prince of Persia: The Sands Of Time zijn niet te spreken over de vertolking en het charisma van actrice Gemma Arterton in de verfilming Prince of Persia: The Sands of Time (2010) van Mike Newell, waar de actrice de rol van Princess Tamina spelt (in het game heet het personage Farah).

Blijkbaar zou ze niet sexy genoeg bevonden zijn, iets wat toch opmerkelijk is gezien deze bond-babe toch wel voornamelijk indruk maakte met haar plastiek (meer dan met haar acteurs-kwaliteiten). Haar plannen om naar de Comic-Con beurs te gaan zullen nu waarschijnlijk in beraad worden genomen.

De actrice zei het volgende: “Ik kreeg zelfs brieven waarin stond dat ik niet voldoende gelijk op het meisje in het videogame. Het klopt wel dat Tamina in het spel een absolute seksgodin is. Blijkbaar hebben de fans een ontzettend hoog verwachtingspatroon.”

Net als in het spel moeten ook in de film Prince Dalston, gespeeld door Jake Gyllenhaal, en de prinses hun thuisland behoeden van een allesverwoestende zandstorm. Arterton zelfs heeft na haar James Bond avontuur – waar ze één van de zwakste bondbabes uit de geschiedenis van 007 films neerzet – heeft in ieder geval niet te klagen over het aantal projecten die ze binnenhaalt. Binnenkort is ze trouwens te zien in Clash of the Titans (2010) en in de independent thriller The Disappearance of Alice Creed (2009) waar ze volgens de geruchten uit de kleren gaat. En volgend jaar speelt ze de titelrol in Tamara Drewe (2011) van Stephen Frears.

Over The Disappearance of Alice Creed (poster) en haar naakte verschijning zei de actrice het volgende: “Dit is het soort film dat ik altijd al wou doen, waarvoor ik zelf naar de bioscoop zou gaan ook. Ik zou niet voor elke film naakt willen gaan, maar hier had ik er geen problemen mee. Tenminste toen de camera aan het draaien was. Vanaf dat ik ‘cut’ hoorde, eiste ik wel zo snel mogelijk iets om me te bedekken.” Kijk eens aan, meteen een reden om diegene die haar niet sexy genoeg vinden de mond te snoeren. Prince of Persia: The Sands of Time komt op 19 mei 2010 in onze zalen.

Gemma Arterton HQ picture gallery: pic01, pic02, pic03, pic04 & pic05

***Related Posts***
12/03/2010: Prince of Persia: The Sands of Time trailer
03/08/2008: Prince of Persia uitgesteld tot 2010
22/05/2008: Jake Gyllenhaal is Prince of Persia
14/03/2006: Prince of Persia verfilmd

4 Comments

 1. yves

  hadden beter een andere actrice gepakt ook acteur stat mij niet aan. James caviezel zou beter zijn geweest en actrice ook een zuiderse en geen stomme bond girl.

  Reply
 2. Jerre

  Wie dan wel ???
  Maar het moet gezegd worden, de dame is op acteervlak niet veel beter dan een vlaamse soapactrice.

  Reply
 3. Berten

  nadat ik gemma arterton zag in clash of the titans, maak ik me toch wel zorgen over prince of persia…maar m’n verwachtingen liggen toch erg laag bij deze zoveelste game-bewerking.

  Reply
 4. Gijs

  Acteren is toch over het algemeen ook helemaal niet nodig in een Game verfilming?

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *