Jessica Biel als generaal in The A-Team film

Ze hebben uiteindelijk hun Murdock gevonden voor de opkomende The A-Team (2010) film. District 9 acteur Shartlo Copley zal in de huid kruipen van de wacko huurling. En wat nog, Jessica Biel zal zorgen voor het eye-candy gehalte, als een piepjonge generaal en ex-vlam van Face. De mensen van Screen Crave schrijven het volgende:

© 20th Century Fox
jessica_biel_a-team.jpg

Copley and Biel are in final negotiations to join the film in their respective roles. If all goes well, Biel will play the former love of Faceman (Bradley Cooper), an Army general who is now pursuing the team. Once these two are officially on board the cast will be complete with Bradley Cooper, Liam Neeson as Hannibal, and Quinton “Rampage” Jackson as B.A. Baracus.

Ik ben zelf geen grote fan van Jessic Biel, maar voor een dergelijke film heb ik er uiteindelijk geen problemen mee. Ze komt in ieder geval beter weg met acteren dan haar naamgenoot Jessica Alba. En zeg nu zelf, Jessica Biel in een strak militair uniform, wie kan dat weerstaan? Who cares dat ze gezien haar jonge leeftijd en uiterlijk uiteindelijk meer geloofwaardigheid zal uitstralen als een girl scout dan als generaal, dit wil ik gewoon zien.

Ik begin hoge verwachtingen te koesteren voor deze prent, die werd geschreven door Wanted scenarist Michael Brandt en The A-Team schrijver Stephen J. Cannell. Deze actieprent zou wel eens voor heel wat verrassingen kunnen zorgen. Ook al heeft hij een rotkarakter (als je de geruchten mag geloven), regisseur Carnahan weet perfect hoe hij met drama en actie moet omgaan. Nu blijft nog maar de vraag of ze de muziek en het busje zullen behouden…

***Related Posts***
31/08/2009: Nieuwe B.A. gevonden voor The A-Team film
30/01/2009: The A-Team wordt minder campy
21/03/2008: The A-Team film in de startblokken
07/04/2007: HQ pics Jessica Biel

3 Comments

 1. Olaf

  Generaal op de leeftijd van 27 jaar, het is niet aan iedereen gegeven. voor de rest een indrukwekkende cast. Jessica Biel heeft nog nooit gezorgd voor een bioscoop-toeloop…meer het tegenovergestelde.

  Reply
 2. Mathias

  De enige manier dat Biel een generaal kan zijn is dat ze als foetus in het leger zou zijn ingeschreven. Ik snap niet hoe ze dit zullen verklaren???

  Reply
 3. Fannie

  …vind ik anders wel nen knappe gast en Liam Neeson zal wel zorgen voor de nodige gravitas.
  Ben wel benieuwd welke richting ze uit zullen gaan. Carnahan is iemand die zowel de lichtere actie als de meer dramatische actie aan kan.

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *