Gwyneth Paltrow hekelt Scarlett Johansson promo

Het botert niet tussen Scarlett Johansson (25) en Gwyneth Paltrow (37) op de set van de super blockbuster comic Iron Man 2 (2010) van Jon Favreau. Blijkbaar zou nieuwkomer Scarlett iets teveel aandacht krijgen in de promotie-campagnes en zo Gwyneth een beetje op de achtergrond duwen. Het magazine WoSH schrijft het volgende:

And now Paltrow has been left out in the promotional press as well, Daily Mail reported.

“Gwyneth was afraid she’d be upstaged by Scarlett and not being in the campaign was the final straw. She is furious she`s been left out”, a source said.

Paltrow, now reportedly plans to boycott a promotion in San Diego later this month.

Paltrow mag dan nog wel de betere actrice zijn van de twee, in de eerste film had ze uiteindelijk ook maar een bijrol van geen belang. De rol werd zelfs toen al voor een stuk overschaduwd door de sexy blondine Leslie Bibb. De relatie tussen Pepper Potts (blijft een belachelijke naam) en Tony Stark was op papier niet echt uitgewerkt en was in de film nauwelijks overtuigend. Ik snap dus eigenlijk niet waar Paltrow zich druk om maakt. Dit is niet het soort films waarmee ze een oscar zal opstrijken, enkel veel geld. So, who cares dat Scarlett de show steelt. Had ze dan het scenario niet gelezen? Trouwens denk ik niet date en boycott van haar veel stof zal doen opwaaien. Zoals ik daarnet al zei: who cares? Het zou me overgens niets verwonderen dat de clash tussen beiden uiteindelijk half verzonnen is.

Korte inhoud: Multimiljardair en geniale uitvinder Tony Stark (Robert Downey Jr.), wordt zes maanden, nadat hij zijn identiteit als Iron Man heeft onthuld, opnieuw gedwongen zijn krachten te bundelen. Hij vormt een team met Nick Fury (Samuel L. Jackson), waarna ze het op moeten nemen tegen een terroristische groepering die zich ”The Ten Rings” noemen. Hierdoor krijgen ze onder andere te maken met Ivan Vanko a.k.a. Whiplash (Mickey Rourke), één van de meest beruchte terroristen en Iron Man’s grote aartsvijand.

De opnames van de sequel zitter er in ieder geval op en de filmploeg is nu bezig met de maandenlange post-productie. Er zijn heel wat effecten dus zullen ze hier wel hun tijd voor nemen. Als alles goed gaat moet de film bij ons uitkomen vanaf 28 april 2010.

5 Comments

 1. De Stief

  April 2010 veronderstel ik 😉

  Reply
 2. Mathias

  Die relatie stelt niet veel voor. Ze hadden hier beter van afgestapt en gewoon gefocust op de actie. Ik hoop wel dat het personage van Rhodes zal uitgewerkt worden…

  Reply
 3. Olaf

  Het zou niet de eerste keer zijn dat de media een vrouwendispuut buiten zijn proporties gaat opblazen. Klagen Sam Rockwell en Don Cheadle ook omdat Mickey Rourke op de covers staat?

  Reply
 4. Sammy

  Jammer, want ik vind beide meiden echt top, maar ja, twee ego’s van die grote gaat natuurlijk niet samen.

  Reply
 5. pepermuntje

  Niet Scarlett maar Gweneth straalt in Iron Man 2. Spijtig dat ze vaak op de achtergrond opduikt. Nochthans één van de betere actrices. Iron Man 2 vond ik anders wat tegenvallen.

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *