Cameron Diaz in The Green Hornet

Ik ben nooit echt een grote Cameron Diaz fan geweest. Nochtans blijf ik er bij dat ze desondanks haar iets rijpere leeftijd (36) één van de mooiste en meest sexy actrices is in Hollywood. De troeven van deze 1m75 lange deerne zijn haar aanstekelijke glimlach, haar lange benen en haar onweerstaanbare flair. Haar meest sexy rol blijft haar eerste rol die ze te pakken kreeg, The Mask (1994), haar beste rol Any Given Sunday (1999). Voor de rest is mij niets echt opgevallen.

Cameron speelt vaak op automatische piloot maar van echt acteerwerk is nauwelijks sprake. Nu, het moet gezegd worden dat ze ook wel getypecast wordt en dat de regisseur vaak ook op zoek zijn naar het archetype van de blonde stoot. Na haar voice-oevr loopbaan in de Shrek-films, en haar domdwaze komediefilms van de laatste jaren dacht ik dat het ‘over-en-uit’ was. Maar nu blijkt dat Diaz in de running is voor een rol in een Michel Gondry film, The Green Hornet (2010), naar een scenario van Evan Goldberg en niemand minder dan Seth Rogen. Opnieuw een komedie, maar dit misschien eentje waar ik mee zal kunnen lachen. Hollywood Insider schrijft het volgende:

Cameron Diaz is considering an offer to play the female lead in Green Hornet, opposite Seth Rogen. A deal hasn’t been sealed yet, but sources tell EW that she is in early talks for the role. Her reps at CAA declined comment. Michel Gondry is set to direct the film based on a script by Rogen and his writing partner Evan Goldberg. Shooting is supposed to begin shortly, with a release date already set for July 9, 2010.

The Green Hornet is een gemaskerde fictieve misdaadbestrijder. Het personage is bedacht door Fran Striker voor een Amerikaans radioprogramma in de jaren ’30. The Green Hornet verscheen in diverse media, zoals series films in de jaren ’40, een televisieserie in de jaren 60, en diverse stripseries. De film zou moeten daan over krantenmagnaat Britt Reid, die als The Green Hornet ‘s nachts samen met zijn bediende Kato (vroeger nog gespeeld door Bruce Lee) rijdend in zijn speciale auto genaamd The Black Beauty en gewapend met zijn Hornet Gun, Hornet Sting en Kato’s Nunchaku de strijd aanbindt met de misdaad. De enigen die weten over Britts geheime identiteit zijn de secretaresse (waarschijnlijk de rol voor Cameron) en de officier van justitie. Seth Rogen zou normaal het hoofdpersonage moeten vertolken, wat een heel bizarre casting is, maar Gondry (Eternal Sunshine of the Spotless Mind) is een artiest en ik ben benieuwd wat hij met het personage zal aanvangen.

***Related Post***
28/11/2005: HQ pics van Cameron Diaz

1 Comment

  1. BlackMoon

    Camero Diaz blijft een heet wijf, dus maakt mij niet veel uit welke film het is, ik zal die toch wel ooit tezien krijgen…al zal het nooit in de cinema zijn, wel op DVD.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *