The Informant met Matt Damon

Een acteur die ons blijft verbazen, in positieve zin wel te verstaan, is Matt Damon. De acteur kan zowel humor, drama als harde actie aan en is nog één van die weinige acteurs die echt wel bankable te noemen is. Binnenkort zullen we hem zien in de nieuwe Steven Soderbergh film The Informant (2009).

Korte inhoud: De Amerikaanse regering besluit om een groot agrarisch bedrijf te vervolgen, wanneer de vice-directeur Mark Whitacre (Matt Damon) besluit om te getuigen over de louche zaakjes binnen ADM. Wanneer de FBI de zaak probeert rond te krijgen, raken ze steeds meer gefrustreerd door de levendige fantasie van Whitacre.

Als de film half zo leuk blijkt te zijn als de trailer belooft dit echt wel de moeite te worden. De films van Soderbergh kenmerken zich meestal door hun razendsnel tempo, slimme humor en boeiende karakters. Maar uiteraard gaat alle aandacht opnieuw uit naar Matt Damon die hier weer een totaal nieuw personage neerzet, in schril contrast met zijn Jason Bourne personage. Op 30 september 2009 kunnen we de prent in onze zalen verwachten.

*** The Informant trailer ***

3 Comments

 1. Mechior

  Matt Damon met brilletje in een jaren 60 film, ik dacht eerst dat het om een sequel van The Good Shepherd ging. Trailer ziet er wel veelbelovend uit. Toch zie ik hem liever in het karakter van Bourne.

  Reply
 2. Julien en Jose en Boomer

  Wij kwamen even op bezoek op je mooie blog en vonden het fijn om hier te zijn. Misschien wil jij ook wel gratis jou blog in de kijker laten plaatsen bij “De Vrolijke Bloggers”. Een site waar al veel blogjes bij mekaar staan. Het is er gewoon leuk en lid worden is simpel. Geef ons gewoon een seintje als je lid wil worden en vermeld daarbij je blogadres. De rest doen wij. Na je inschrijving krijg je van ons een logo dat je op je blog moet plaatsen. Dat is alles! Kom even een kijkje nemen en beslis dan. U bent altijd van harte welkom. Graag tot ziens!

  fijne dag, hartelijke groetjes

  Reply
 3. Stefaan

  Bij Soderbergh is het meestal erop of eronder. Veel van zijn films zijn te gek, maar ook een pak missers zoals Oceans 2 &3.

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *