Megan Fox geen zin in Wonder Woman

Het ziet er naar uit dat Megan Fox toch niet staat te springen om de rol van Wonder Woman te vertolken. De vraag wie de nieuwe Wonder Woman wordt, is dus nog niet beantwoord.

Joss Whedon had een tijdje geleden bijna de deal beklonken, maar zijn script was niet overtuigend genoeg. Warner Bros wil echter de handdoek nog niet in de ring gooien, want zij hopen nog steeds op een X-Men-achtige franchise met Justice League of America waarin Wonder Woman een belangrijke rol zal spelen.

Nemen ze iets teveel tijd? Wel, beter veel tijd nemen en een goed product afleveren dan overhaast iets uitbrengen wat uiteindelijk op de ballen trekt. Deze comic-adptatie zal in ieder geval vallen of staan met de keuze van de actrice die de rol zal vertolken. Ze mag niet té braaf of té stout zijn, moet uitstraling hebben en een slanke aantrekkelijke lijn en beschikken over voldoende dramatisch vermogen. Megan Fox had een mooie keuze geweest. Maar gezien er geen schot in de zaak kwam en Megan Fox ook genoeg projecten in haar schoot kreeg geworpen, staan de makers nog steeds zonder actrice. En in de States komt een project maar van de grond wanneer een ‘ster’ of een ‘beloftevolle nieuwkomer’ verbonden is aan het project. De Wonder Woman film is dus nog niet voor morgen.

Maar Megan Fox, die eerder te kennen gaf geen interesse te hebben in Lara Croft, staat niet te springen voor de rol en heeft in Times Online het volgende verklaard:

“Wonder Woman is a lame superhero. She flies around in her invisible jet and her weaponry is a lasso that makes you tell the truth. I just don’t get it. Somebody has a big challenge on their hands whoever takes that role but I don’t want to do it.”

Deze verklaring heeft in ieder geval de verdienste ‘klaar en duidelijk’ te zijn. Of ze slim is, zal de toekomst moeten uitwijzen. Maar dit is toch wel een opmerkelijk statement van een actrice die uiteindelijk nog altijd niet heeft bewezen dat ze überhaupt een ‘leading role’ aan kan. We zullen haar binnenkort kunnen bewonderen in Jennifer’s Body (2009) en Jonah Hex (2010), maar tot dan is het koffiedik kijken. En misschien kwam de reactie van Fox ook na de mogelijke twijfel van DC Comics en Warner over haar “dramatische vermogen”. Verstandig is het niet om nu al bruggen op te blazen. Zij is geen regisseuse en weet dus ook niet hoe de toekomstige filmmakers dit karakter zullen aanpakken. Kijk hoe ze bijvoorbeeld Hulk (2008) hebben aangepakt, een personage dat misschien wel nog idioter is dan Wonder Woman. In ieder geval to be continued

Update 22/03/2010: Het ligt waarschijnlijk aan de Oscar-roes dat osccar-actrices plots rare dingen beginnen doen. Sandra Bullock, die de voorbije weken in zak en as zit nadat aan het licht kwam dat haar man haar met minstens drie vrouwen bedroog, is gevraagd de rol van Wonder Woman te spelen in de filmversie van de tv-reeks uit de jaren zeventig. Lynda Carter, die de superheldin speelde in het populaire feuilleton, staat achter de idee dat Sandra haar rol zou vertolken en ontkent dat ze zou gezegd hebben dat de 45-jarige oscarwinnares te oud is om Wonde Woman gestalte te geven.

***Related Posts***
07/12/2007: Wonder Woman Megan Gale in Justice League of America
08/10/2007: Wonder Woman casting
10/03/2007: Joel Silver over Wonder Woman
29/07/2005: Kate Beckinsale in de running voor Wonder Woman

5 Comments

 1. Mathias

  de poster ziet er anders wel overtuigend uit. Ik zou eigenlijk niet meteen weten welke andere actrice geschikt zou zijn voor de rol.

  Reply
 2. yves

  ik denk dat alleen zij die rol kan spelen weet geen alternatief. the hulk was al barslecht hoop dat wonderwoman veel beter zal zijn. misscien moet ge eens een pol organizeren met mogelijkheden van actrices.

  Reply
 3. Dave

  Hieronder staat er ene. Vreemd genoeg staat Megan Fox maar op de 3de plaats en willen de bezoekers liever Jordana Brewster zien…

  Reply
 4. Murray

  Ik heb niets tegen Jordana Brewster. Ziet er al even aantrekkelijk uit als Megan Fox en kan waarschijnlijk al evengoed acteren. Ik ben toch eerder benieuwd wie de regie op zich zal nemen.

  Reply
 5. Boris Karloff

  This is a joke, right? Zijn ze zo hopeloos?

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *