King Shot met Marilyn Manson

Marilyn Manson zal binnenkort nog eens zijn acteertalent kunnen bewijzen in King Shot (2009) aan de zij van Nick Nolte, Udo Kier en Asia Argento. Het wordt de nieuwe prent van de Chileense cultregisseur Alejandro Jodorowsky na 19 jaar platte rust of zoiets. Het project wordt omschreven als een soort “metafysische spaghettiwestern”.

Over de plot is nog niet veel bekend, behalve dat de film zich zal afspelen in een casino in de woestijn, en dat er gangsters, foltering, en een enorm prehistorisch bot aan te pas zullen komen. Het verhaal wordt aan elkaar gepraat door…(en nu komt het): een kever.

David Lynch zal de film produceren samen met de Hongaren Laszlo Kantor en Simon Shandor. Ook de cameraman is een Hongaar: de Oscarwinnende Vilmos Zsigmond (Close Encounters of the Third Kind). De opnames starten in oktober in Spanje met een relatief laag productiebudget van 5,7 miljoen euro. Benieuwd naar het resultaat.

***Related Posts
01/08/2007: Marilyn Manson en zijn ‘Lolita’ Evan Rachel Wood
09/12/2005: Asia Argento in Marie Antoinette
15/10/2004: Marilyn Manson in Wonderland

5 Comments

 1. Olaf

  Ik loop niet echt van stapel bij het horen van de casting, maar als David Lynch achter de camera plaats neemt, kan dit interessant worden. Waarom duurt het altijd zolang voor een nieuwe David Lynch film?

  Reply
 2. Stefaan

  Elke film met Asia Argento is voor mij al de moeite. Fuck David Lynch. Zijn laatste film was trash en Mulholland Dr. is ondertussen al 8 jaar geleden.

  Reply
 3. Accu

  Heerlijk om haar weer in actie te zien , was zo een beetje het beste aan Marie Antoinette en steelde de show in Romero’s Land of the Dead .

  Reply
 4. govert

  geweldig dat deze man (jodorowsky)weer een film mag/kan maken,gezien zijn scenarios voor de vele strips die hij gemaakt heeft,want dat is hetgene dat hij de afgelopen 19 jaar heeft uitgevoerd, kun je daar iets weirds van verwachten ,hate it or love it en niks ertussen.ik ben ook zeer benieuwd

  Reply
 5. Murray

  Ik heb gisteren ‘Boarding Gate’ gezien met Asia Argento, vreselijke film. Hopelijk wordt deze een stuk beter.

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *