Terminator Salvation ontgoochelend !?

OMG! Ik heb de film nog niet gezien en kan er dus ook niet over oordelen, maar de eerste commentaren over Terminator: Salvation (2009) laten een indruk achter van grote teleurstelling en ontgoocheling. Ik was helemaal onder de indruk van de Christian Bale casting, de eerste trailers zagen er indrukwekkend uit, maar er was één ding waar ik zelf niet gelukkig mee was: de regisseur McG. Zou hij het dan toch – voor de zoveelste keer – verknald hebben? Of dit een invloed zal hebben op de productie van Terminator 5 (2011) is nog maar de vraag. Terminator 4 komt bij ons pas uit op 4 juni 2009.

McG - Christian Bale pic

Vreemd genoeg zijn de (iets jongere) fans op imdb tevreden met de film en geven het een score van 8,4/10 met een 2300 stemmen. Maar de journalisten bij Rotten Tomatoes zijn niet zo verheugd en de reboot haalt slechts een rating van 35% op 81 reviews. Dat is verschrikkelijk weinig. Hieronder vinden jullie een paar commentaren:

McG rips off so many scenes from other films, I wasn’t sure which movie I was watching!
Fiore Mastracci, Outtakes With Fiore

By the time it looks like Richard Dawson’s Running Man crew created another stunt body double to get audiences all riled up, all the nostaglia has been sucked out thanks to a script unworthy of a direct-to-video sequel.
Erik Childress, eFilmCritic.com

This ambitious redefinition of a franchise is also loud, clumsy and, in the end, doesn’t make much sense.
Joe Lozito, Big Picture Big Sound

Suffers from pedestrian dialogue and a surfeit of bad plot devices ranging from the merely too-convenient to the laugh-out-loud preposterous.
Eric D. Snider, EricDSnider.com

Fails because it doesn’t really get you excited about the return of the franchise… and a lot of that comes down to the cheesy writing and bad acting.
Edward Douglas, ComingSoon.net

Terminator Salvation is all special effects and zero depth.
Kevin McCarthy, BDK Reviews


*** Terminator Salvation trailer ***

4 Comments

 1. MM

  Dat journalisten de film vroeger kunnen zien kan ik begrijpen, maar wat ik mij afvraag is hoe die imdb “fans” al zo massaal hebben kunnen stemmen gezien Terminator Salvation pas vandaag in de States wordt uitgebracht … Heeft veel weg van een geforceerde promo-campagne. Van de 2353 stemmen zijn er zowat 1700 stemmen die de film een 10 op 10 geven en bij imdb worden de stemmen pas na een paar dagen geteld.

  Reply
 2. CosaNostra

  gewoon wat tijd geven. Die statistieken zullen nog wel wat bijdraaien. Ik denk dat er gewoon een te grote hype was en ook een enorme teleurstelling dat Schwarzenegger niet meer op de voorgrond komt.

  Reply
 3. Josh

  niks van aantrekken, gewoon gaan zien.

  Reply
 4. Pieter-Jan

  Onlangs ook de trailer gezien en die ziet er toch wel overtuigend uit. T3 was immens vervelend en ben uiteindelijk blij dat ze de gehele franchise over een andere boeg gooien met Christian Bale. Schwarzenegger was trouwens veel te oud geworden voor de rol. Kijk er in ieder geval naar uit!!

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.