Brüno zet Paula Abdul voor schut

De Brit Sacha Baron Cohen is een geniaal acteur. Met zijn Borat-typetje bracht hij zowat elke Amerikaan op het verkeerde been en kon hij hen ontmaskeren als racistische, paranoïde en homofobe creeps. En nu heeft hij opnieuw heel wat mensen in het ootje genomen met zijn übernichterig typetje Brüno (2009), en trouwens niet van de minste. De Amerikaanse zangeres en Idool-jurylid Paula Abdul is ongeveer een jaar geleden beetgenomen door Sacha’s alter-ego.

Hij strikte Abdul voor een interview in Hollywood met het geintje dat ze verkozen was tot ‘artieste van het jaar’ in Duitsland. Ze vond het destijds allemaal wel een beetje raar, maar stond pas echt met haar mond vol tanden toen ze moest gaan zitten op geknielde mannen. Brüno verontschuldigde zich omdat er geen meubels waren, en vroeg Abdul op een ‘Mexicaanse tuinman’ te gaan zitten. “Hij knipte met zijn vingers en riep om tuinmannen,” vertelt ze. “Komen daar twee Mexicanen binnen die hij een dollar of tien geeft om op handen en voeten te gaan zitten. Ik had zoiets van: ‘Dat doe ik niet!’.”

Volgens de zangeres werd ze zeer “ongemakkelijk” toen Brüno één van de mannen ook nog een trap verkocht. “Ik zei: ‘Haal me hier weg. Dit is absurd. Het is niet grappig, het is discriminatie”. Abdul herinnert zich nog hoe ze vervolgens met camera’s werd achtervolgd naar haar auto. De 46-jarige zangeres besefte pas drie weken geleden dat ze werd beetgenomen toen haar manager werd opgebeld door een journalist die weet had van het incident. Abdul zei aanvankelijk van niks te weten, maar schoot naar eigen zeggen ’s nachts om twee uur wakker met het besef dat het voorval met die rare supernicht die haar vroeg op andere mensen te gaan zitten, opgezet spel was.

Een betere promotie voor de film kan je niet bedenken. Spijtig heeft Abdul de film nog net niet willen censureren want dat had NOG MEER naar de bioscoop gejaagd om de nieuwe gore, groteske en ontluisterende mockumentary te zien. De nieuwe Brüno: Delicious Journeys Through America for the Purpose of Making Heterosexual Males Visibly Uncomfortable in the Presence of a Gay Foreigner in a Mesh T-Shirt van regisseur Larry Charles belooft in ieder geval al even smakelijk te zijn. De film komt bij ons uit op 8 juli 2009.

*** Brüno restricted trailer***

***Related Post***
05/03/2008: Top 10 Meest Verontrustende Naaktscènes
17/11/2006: Sacha Baron Cohen verdedigt Borat
08/08/2006: Borat beledigt Kazakhstan
17/06/2006: Borat in actie

4 Comments

 1. Phoenix

  Trailer kan me niet overtuigen. Het zit iets teveel in dezelfde lijn als ‘Borat’, een film die ik bij tijden wel nog hilarisch vond, maar hier is de nieuwigheid en de verrassing compleet weg. Ik heb tevens ook de indruk dat er heel wat meer in scène wordt gezet. Het lijkt in ieder geval moeilijk aan te nemen dat alles zich spontaan ontrolt, aangezien deze film al aangekonigd werd tijdens de Borat-hype. Het is gewoon wat meer van hetzelfde.

  Reply
 2. Fabian

  NO defense againt a dildo attack !! 🙂

  Ik kijk er wel naar uit, maar zal er ook voor zorgen dat ik geen enkele trailer meer tezien krijg van die film. Borat werd voor mij flink gespoiled met al die online-trailers.

  Reply
 3. Channie

  Haha dit beloofd weer anderhalf uur pure ontspanning te worden met meerdere lachsalvo’s tot gevolg … staat bovenaan mijn verlanglijstje samen met Transformers 2!!!

  Reply
 4. Channie

  Dit “belooft” is uiteraard met een T 😀 kwas ff de kluts kwijt dankzij de knappe verschijning van onzen Brüno :p haha …

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *