Boe-geroep voor Billy Bob Thornton in Toronto

Ik heb veel respect voor de filmmaker Billy Bob Thornton die ondermeer verantwoordelijk is voor die schitterende Sling Blade (1996) en tevens al heel wat memorabele filmrollen op zijn naam heeft staan. Maar de laatste jaren gaat het iets minder goed met de acteur. Hij speelde in heel wat B-films en het publiek liet het een beetje afweten wat resulteerde in verschillende filmflops (School for Scoundrels, The Astronaut Farmer, Mr. Woodcock, The Ice Harvest). Daarom besliste Bad Santa om het over een andere boeg te gooien en in de voetsporen te treden van Joaquin Phoenix

Maar het ziet er naar uit dat zijn zang-carrière in de gloednieuwe country-band The Boxmasters een kort leven beschoren is, en dat heeft dan weer alles te maken met een interview die Billy Bob gaf op de Canadese radio. Canadezen hebben veel gevoel voor humor en beschikken over het algemeen over een enorm relativeringsvermogen, maar één ding wat ze niet verdragen is dat een omhooggevallen-Hollywood-acteer-wannabe-muzikant hen uitmaakt voor “mashed potatoes with no gravy” op de nationale radio. Na het interview werd de zanger trouwens van het podium gebooed. Thornton wou zich volgens Scandalist nog verdedigen, maar de excuses voldeden blijkbaar niet.

Boo all you want, but I want to say something…. We’re really happy to be here, but I need to say something. I talked to this a–hole yesterday. I sat down and talked with this guy. He and his producers say, “We promise you we won’t discuss your acting.” The very first thing they said was that. I don’t really like sensationalism. If you look someone in the eyes and promise them something, and you don’t do it, you don’t get the interview. That’s the way it goes.

Hieronder vinden jullie het integrale interview met de acteur die nogal grof tekeer gaat tegen de host, die nota bene de band in de aandacht wil brengen. Ik denk in ieder geval dat de host in zijn opzet is geslaagd.

*** Het Billy Bob Thornton kamikaze interview op een populair Canadees radiostation***

2 Comments

  1. Accu

    in zijn verdediging…het was opgenomen 6 uur ’s morgens. Je zou voor minder een ochtend humeur hebben.

    Reply
  2. Mathias

    Billy Bob is een aansteller die al jaren geen deftige rol meer heeft vertolkt. Wat mij betreft een one-trick-pony.

    Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.