Brittany Murphy en David Zayas worden Expendables

Nog meer filmsterren voor The Expendables (2010) van Sylvester Stallone. Nog maar pas werd bekend dat Charisma Carpenter haar deelname had toegezegd, nu blijken ook dat Brittany Murphy en “Dexter”-acteur David Zayas zijn toegevoegd aan de sterrencast. Eerder werd al bekend dat de acteurs Jason Statham, Mickey Rourke, Steve Austin, Jet Li, Eric Roberts, Danny Trejo, Dolph Lundgren en 50 cent in de door Sylvester Stallone geschreven en geregisseerde film te zien zijn.

De ‘Rambo’-acteur heeft zichzelf ook een klein rolletje toegeëigend. Ook Arnold Schwarzenegger is te zien in de film. Schwarzenegger zou zichzelf spelen. De opnamen voor de film, die het verhaal vertelt van een groep soldaten die een Zuid-Amerikaanse dictator proberen te verslaan, zijn vorige maand begonnen. The Expendables moet volgend jaar uitkomen. Dit stond te lezen op ScreenRant.

Murphy will play a singer and girlfriend to Mickey Rourke’s character; funny since they both starred in Sin City – I’m sure it’ll be nice to work on yet another action-oriented film together. I’m not overly familiar with Murphy as an actress, but can she sing well? She’ll need to be able to as the role reportedly calls for her to perform a musical number.

Zayas may be a name unfamiliar to you, but if you watch the fantastic TV show Dexter, you’ll know him as Angel Batista. He will play the South American dictator who the team of mercenaries (played mostly by the cast mentioned above) are sent to overthrow.

Uiteraard ben ik wel enthousiast bij het idée zoveel talent bij elkaar te zien, maar anderzijds heb ik een vreemd Robert Altman gevoel: een overkill aan sterren die doelloos rondlopen in een miserabele prent. Hopelijk hebben we hier niet alleen cameo-rolletjes maar gaat deze cast ook daadwerkelijk ‘acteren’. Maar met al die acteurs zal de duurtijd van de film wel iets langer mogen duren dan de speelduur van de laatste Rambo (2008) film. De eerste setfoto’s laten in ieder geval zien dat het menens is voor Stallone die met vuurwapen en gespierde armen achter een boot loopt.

***Related Posts***
12/03/2009: Charisma Carpenter en 50 cent in The Expendables
27/11/2008: Sterrencast in The Expendables

5 Comments

 1. Olaf

  k vind het anders wel welletjes geweest met die casting, er zijn volgens mij al heel wat acteurs expendable’.

  Reply
 2. Fabian

  grote sterren zijn het nu ook weer niet. De meeste van hen komen gewoon iets te weinig in de aandacht. Ik verwacht hier toch niet al te veel van. Wel eigenaardig dat Schwarzenegger toezegt op een ordinaire actiefilm, maar dan geen kleine rol wil spelen in de nieuwe T4. Begrijpen wie begrijpen kan.

  Reply
 3. arjen

  …dit heeft het voor mij verkorven 🙁

  Reply
 4. kons

  Zijn jullie gek? dit wordt gewoon de maxx. Zoek geen diep drama maar gewoon een verstand-op-nul-actie-film. Enkel al Dolph Lundgren en Stallone in hetzelfde beeld te zien volstaat al :))
  Benieuwd naar die eerste trailer!

  Reply
 5. Mr White

  deze video zou alle twijfels moeten wegwerken. De Stallone Workout Routine:

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *