Sony maakt Ghostbusters 3 én Men in Black 3

In de zomer van 2005 had ik al een berichtje geschreven over een mogelijke Men in Black 3 (2011). Het werd dan weer heel stil tot een paar dagen geleden wanneer het project opnieuw aan het oppervlak verscheen. Volgens de mensen van Slashfilm zou Sony ook nog steeds doorgaan met de plannen voor Ghostbusters III (2010), waarover ik ook al tot vervelens toe heb over bericht. Spijtig genoeg scheppen ze weinig duidelijkheid MET WIE ze deze films willen maken:

Sony Pictures Entertainment president Rory Bruer mentioned … that they have a lot of interesting films in the works for 2011. He brought up Spider-Man 4, which had already been announced, and then quickly mentioned that they have some surprises up their sleaves like Men in Black 3 and a new Ghostbusters movie, both of which are in active development.

Talk of a third Men in Black film began to circulate after producer Walter Parkes mentioned that it would be a possibility. But at the time, no script was in development. Also, this confirms that Sony is serious about producing a third Ghostbusters film.

Zowel de 2de MIB als de tweede Ghostbusters-film waren vreselijke films. Dus ik sta eigenlijk niet echt te springen, ook al is het pure nostalgie. Ik ben in ieder geval verheugd dat Sony de films wil steunen (en niet Fox), dus denk ik wel dat ze er het beste van zullen maken. Moeten de oorspronkelijke acteurs terug komen (Bill Murray, Dan Aykroyd, Harold Ramis, Harold Ramis, Sigourney Weaver, Tommy Lee Jones, Will Smith)? Wel, als je spreekt van een sequel is het altijd wel goed om met dezelfde cast te werken. Of anders maak je een reboot en dat was hier toch niet de bedoeling. Tot nu toe zijn er nog geen namen bekend, het blijft allemaal bij speculaties.

***Related Posts***
09/09/2008: Ghostbusters 3 met oorspronkelijke cast ?
07/11/2005: Ghostbusters 3? Really?
06/06/2005: Men in Black 3 met Will Smith en Tommy Lee Jones?

3 Comments

 1. Mike's Webs

  Ik vond de tweede Ghostbusters flick wel aardig. Goed, ze deden deel 1 dunnetjes over, maar da’s typisch voor sequels uit de jaren tachtig. Ik dacht eigenlijk dat Ghostbusters III was vervangen door de nieuwe Game. Toch lijkt een deel drie me alleen nuttig (voor zover je van nuttig kunt spreken als het om sequels gaat) als de originele cast weer mee doet. In ieder geval waar het Murray, Ramis, Ackroyd en Hudson betreft.

  Reply
 2. a headbanger

  G2 was net zo tof als de eerste! Niks mis mee. Hoop dat 3 ook net zo tof zal worden!

  Reply
 3. Big Will

  De 2e Ghostbusters was echt geweldig. Inderdaad, de storyline was lichtjes hetzelfde, maar dat heeft hen niet belet er een schitterende sequel van te maken. Enerzijds zou men van dit stuk pure nostalgie moeten afblijven, anderzijds kijk ik toch ook wel uit naar een 3e deel. Zeker als de orginele cast terug van de partij is… Greetz

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *