Give ‘em Hell, Malone met Thomas Jane

Thomas Jane hebben ze niet kunnen strikken voor de hoofdrol in Punisher: War Zone (2008), maar de acteur blijft zijn reputatie waarmaken als koelbloedige actieheld. Binnenkort zullen we hem zien de exploitation gangsterfilm met de 70’ties titel Give ‘em Hell, Malone (2009), de nieuwe film van Russell Mulcahy (Highlander, Ricochet, Resident Evil: Extinction).

Korte inhoud: Privédetective Malone (Thomas Jane), moet een groot mysterieus geheim beschermen. Om dit te kunnen doen, moet hij een ware hel doorstaan waarin hij vecht met vele gangsters en misdadigers. Punt.

Het mag duidelijk zijn dat het belang van een intelligent verhaal niet echt op het prioriteiten-lijstje stond van de makers. Dit is een onversneden quilty pleasure in het vaarwater van gespierde actieprenten als Crank 2 (2009). No brains, just balls.

En de onderstaande trailer laat daar ook geen twijfel over bestaan: buitensporig geweld, oeverloos bloedvergieten, naakte babes en een cavalcade van vuurgevechten, schreeuwerige auto-achtervolgingen en explosies. En ook al merk je meteen dat de ze het met beperkte middelen moesten stellen, lijkt het me toch een leuke R-rated genre-prent.

Naast Thomas Jane zien we ook nog de kolos Ving Rhames, Doug Hutchison en Leland Orser. De eye-candy in de film wordt vertegenwoordigd door de Hongaars/Spaanse actrice Elsa Pataky. Het is op dit ogenblik nog niet bekend wanneer de film bij ons uitkomt maar ik vermoed ergens op het einde van de zomer van 2009.

**** Give ‘em Hell, Malone trailer ***

2 Comments

  1. Micha

    Heb zo het gevoel dat de film iets teveel moeite doet om hip te zijn, maar de muziek van “Bad To The Bone” en de 70’ties typografie zijn gewoon fout. Geef mij maar liever een harde Walter Hill prent dan dit.

    Reply
  2. Mathias

    dit is gewoon ‘The Punisher’ met hoedje.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *