Sucker Punch wordt Alice in Wonderland met machinegeweren

Dat Zack Snyder (Watchmen, 300) zich geen zorgen hoeft te maken om begeerlijke acteurs aan te trekken voor zijn visuele films is duidelijk. De man heeft momenteel maar liefst 7 films op stapel liggen en het zijn stuk voor stuk potentiële blockbusters (Cobalt 60, Heavy Metal, The Illustrated Man, The Last Photograph, 300 sequel, Guardians of Ga’Hoole). En na Watchmen (2009) ligt ook Sucker Punch (2011) op tafel, een soort Alice in Wonderland met machinegewerern. En voor deze prent heeft de cineast 4 aanstekelijke dames aangesproken: Amanda Seyfried, Vanessa Hudgens, Abbie Cornish en Evan Rachel Wood. De mensen van MovieWeb schrijven het volgende:

Seyfried would play the lead role of Babydoll, a woman institutionalized by her stepfather who wants her lobotomized in five days. While there she begins to visualize a fantasy world that she escapes into, a world where she begins to plan her escape, needing to steal five things in five days.

Hudgens, Cornish and Wood would all play fellow inmates who escape into the world with Babydoll. Hudgens would portray Blondie, Cornish would play Sweet Pea and Wood would be Rocket, if all the deals are met.

Het heeft er alle schijn van dat ook Snyder de weg heeft gevonden van de Bitch Slap-achtige exploitation film, na Robert Rodriguez en Quentin Tarantino. Dit genre film is op het lijf geschreven van de cineast en ik denk wel dat het een leuk visueel spektakel kan worden. Wat denken jullie?

***Related Posts***
18/01/2009: Warner gaat door de knieën in Watchmen proces
19/03/2008: Heavy Metal op komst
29/03/2007: Army of Dead sequel
11/03/2007: 300 niet zomaar vorm boven inhoud
20/07/2006: Day of the Dead remake

2 Comments

 1. Fabian

  Niet alleen knappe gezichtjes maar ook nog eens goede actrices. Zeker Evan Rachel Wood. Ben benieuwd.
  Toch ook wel benieuwd van wat Zack Snyder heeft gebakken van Watchmen alvorens ik deze op mijn ’to see’ lijstje zet.

  Reply
 2. Mathias

  ze mogen er alle vier best wezen, zeker die tweede van links :))

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *