Scarlett Johansson en Kate Mara in Iron Man 2

Een paar weken geleden had ik het nieuws geschreven dat Emily Blunt in aanmerking zou komen voor de rol van Black Widow in Iron Man 2 (2010). Maar de productie is blijkbaar van gedacht veranderd was nu denken ze aan “vaste waarde” Scarlett Johansson.

iron_man_two_poster.jpg

Dat is eigenlijk wel een beetje spijtig wat ik ben eigenlijk al wat uitgekeken op Scarlet en Emily Blunt had wel iets van een Russische spionne. Maar Emily ligt tegenwoordig goed in de markt en heeft in 2010 al twee contractuele verbindingen, Gulliver’s Travels (2010) en Gnomeo and Juliet (2010). Scarlett had geen verbinden, maar zou naar verluidt in aanmerking komen voor Amazon (2010) die nog in het stadium van de onderhandelingen zit. De mensen van Coming Soon komen met het nieuws voor de dag:

Entertainment Weekly is reporting the rumor that Scarlett Johansson is in discussions with Marvel Studios to replace Emily Blunt for the role of Russian superspy Natasha Romanoff, who doubles as Black Widow, in Iron Man 2.

Blunt’s commitment to 20th Century Fox and the studio’s upcoming Gulliver’s Travels may prohibit her from co-starring in the superhero sequel.

Maar Emily zal het haar toch wel beklagen. Iron Man 2 is zomaar geen sequel. De vorige film was zomaar eventjes de tweede grootste blockbuster van 2008 en Emily zou misschien wel een beetje naambekendheid kunnen gebruiken. En vooral ook omdat de comic-adaptaties nog een lang leven beschoren zijn. Zeker ook met The Avengers film die er zit aan te komen die geregisseerd zal worden door Iron Man-regisseur Jon Favreau.

Scarlett Johansson is een goede actrice, daar niets van, maar het is een casting die weinig verrassingen met zich zal meebrengen. Ik heb ze trouwens al gezien als redhead. Maar goed, de makers willen het niveau van de film zo hoog mogelijk houden en dus is deze keuze wel begrijpelijk.

Een andere actrice, die in heel wat tv-series opdook, en die haar intrede zal maken in Iron Man 2 is de redhead Kate Mara. Deze bloedmooie actrice was eerder ook al te zien in de actieprent Shooter (2007). De actrice zal een klein rolletje vertolken als een U.S. Marshal. Nadien zou ze opduiken in de Danny Boyle film 127 Hours (2010). Hieronder zijn een paar afbeeldingen van deze beauty queen. Kan ze acteren? Geen flauw idee. Schoonheid kan verblindend werken.

Kate Mara HQ picts: 01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11 en 12

***Related Posts***
14/03/2014: Iron Man 2 Blu-ray review
13/03/2014: Iron Man Blu-ray review
30/05/2012: Iron Man 2 flop kost Jon Favreau de Avengers film
21/07/2009: Gwyneth Paltrow hekelt Scarlett Johansson promo
17/07/2009: Iron Man 2 fan-poster + covershoot
16/01/2009: Emily Blunt als Black Widow in Iron Man 2?
09/01/2009: Mickey Rourke als villain in Iron Man 2?
07/01/2009: Iron Man een box-office hit
26/12/2008: Top 10 Beste Films van 2008
16/10/2008: Don Cheadle vervangt Terrence Howard in Iron Man 2
18/05/2008: Marvel presteert beter dan DC Comics
29/02/2008: Iron Man trailer kicks ass
17/09/2007: Iron Man van Jon Favreau
25/05/2006: Er wordt aan Iron Man gewerkt

8 Comments

 1. Aless

  Wel, dat vind ik zelf wel goed nieuws en hoop dat het door gaat. Ik vind haar nog steeds één van de knapste actrices in Hollywood. De vraag is nu wel hoe groot de rol zal zijn van Black Widow? Is het een bijrol of niet. Ik kan me niet voorstellen dat Paltrow nog steeds de secretaresse wil spelen en dat ze ook iets meer op de voorgrond wil komen.

  Reply
 2. Miiki

  Scarlett heeft bewezen met The Black Dahlia dat ze niet geschikt is voor een rol als femme fatale. Dan nog liever Olga Kurylenko, Milla Jovovich of zelfs Jamie Murray.
  In ieder geval opgelucht dat ze niet zijn afgekomen met Jessica-terrible-actress-Alba.

  Reply
 3. Dexter

  Is Scarlett niet te jong om de rol te spelen van een “ervaren” Russische spionne?

  Reply
 4. BlackMoon

  ben het er niet mee eens,Scarlett heeft met haar schoonheid alle troeven in hand voor een uitstekende femme fatale te vertolken en jong zijn betekent daarom niet zonder ervaring 😉

  Reply
 5. Mike's Webs

  dat contract, dan geloof ik dit soort geruchten pas. Op dit moment zijn de mensen nog aan het praten. Voor hetzelfde geldt krijgt een heel andere actrice de rol van Black Widow.

  Dat gezegd hebbende: ik kijk graag naar Scarlett. Zal fijn zijn haar weer eens in een film te zien die niet door Woody Allen geregisseerd is.

  Reply
 6. Ruben

  ben niet zeker of jij Olga Kurylenko al hebt zien acteren, maar die is naar mijn mening toch niet veel beter dan Alba. ze was een ware ramp in ‘Hitman’, ‘Max Payne’ én ‘Quantum of Boredom’. ik snap die fascinatie niet voor Olga. OK ze is knap, maar dat is Alba ook.

  Reply
 7. Miiki

  Olga Kurylenko werd dan ook getypecast in Hitman en Max Payne. Het lag trouwens niet aan haar acteerwerk dat de film niet konden overtuigen. Welke game-adaptatie kan dat wel trouwens. Ook in QoS deed ze een goede beurt, ook al werd ze geregisseerd door iemand die nauwelijks wist wat hij moest aanvangen met het scenario. Ik raad je aan om ‘Le Serpent’ te bekijken met Yvan Attal.

  Reply
 8. Christophe

  die film heeft gewoon teveel knappe wijven. Geen grote fan van comics, maar voor deze Ironman 2 zou ik misschien wel eens een uitzondering maken. 🙂

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *