G.I. Joe: The Rise of Cobra posters

Op 12 augustus 2009 komt bij ons G.I. Joe: The Rise of Cobra (2009) van “mooie beeldjesmaker” Stephen Sommers (The Mummy 1 & 2, Van Helsing) uit. De nieuwe promotiecampagne bestaat uit 6 nieuwe posters met vier mannen en twee vrouwen. De posters hebben allemaal dezelfde achtergrond, en de karakters hebben allemaal dezelfde zwarte leather-achtige kombatsuit en staan allemaal in een min of meer coole pose, en je zou denken dat de gezichten dan maar het verschil moeten maken, maar deze zijn afgesneden alsof de makers het accent willen liggen op het team en minder op het individu (zoals dat bijvoorbeeld het geval is bij de posters van Watchmen).


GI Joe 001GI Joe 002GI Joe 003
GI Joe 005GI Joe 005GI Joe 006

Ik vond de vorige versie (zie hieronder) toch wel iets beter. Je hebt op z’n minst nog een beetje voeling met de personages, wat je helemaal niet hebt met de nieuwe reeks karakterposters. Trouwens doet de vorige reeks me iets teveel denken aan een modeshow voor kostuums en wapens. De vonken op de affiche werden ook al eerder gebruikt door BLT (de ontwerpers) in de Dark Knight posters. Maar wat denken jullie van de promotiecampagne voor GI Joe?


g_i_joe 001g_i_joe 002g_i_joe 003g_i_joe 004

*** G.I. Joe trailer ***

***Related Posts***
31/05/2012: Dure G.I. Joe: Retaliation reshoots verschuift release naar 2013
27/03/2012: G.I. Joe: Retaliation posters + trailer
15/06/2009: G.I. Joe regisseur Stephen Sommers opzij gezet
16/02/2008: Rachel Nichols in G.I. Joe: The Rise of Cobra
09/10/2007: Cover girl Karolina Kurkova in G.I. Joe: The Rise of Cobra

3 Comments

 1. Mathias

  Hier kijk ik echt wel naar uit.
  Dit is puur jeugdsentiment, net als Transformers of The A-team. En ik ben wel benieuwd naar deze “nieuwe cast” van acteurs die we nog maar weinig bezig hebben gezien (buiten Dennis Quaid).
  Ik hoop dat er niet veel humor in zit want teveel humor in dit soort films verpest veel.

  Reply
 2. govert

  die nieuwe posters doen me teveel aan speelgoed denken, lijkt wel de doos met de pop erin de oude zijn beter trailer zit er wel gewweldig uit

  Reply
 3. fabian

  geef mij ook maar de oude GI Joe posters. Toch vind ik de BLT posters best wel aantrekkelijk. Toch benieuwd naar de film.

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *