Katie Holmes gecast voor The Extra Man

Nadat mevrouw Cruise tijd heeft genomen om een kindje te verwekken en zich in te werken in de Scientology cultus, zou Katie Holmes klaar zijn om opnieuw te acteren. Ook al is dat misschien niet de wens van Tom Cruise, die eerder al kritiek had op bepaalde rollen. Blijkbaar zouden er plannen zijn voor de independent film The Extra Man. Het is MTV die het nieuws brengt:

Katie Holmes, Paul Dano, Kevin Kline, and John C. Reilly have signed on to the independent comedy based on Jonathan Ames’ overlooked novel by the same name.

Directed by Shari Springer Berman and Robert Pulcini (The Nanny Diaries), The Extra Man follows a failed playwright (played by Kline) who makes his living as a male escort for rich, lonely widows on the Upper East Side. He finds himself acting as a mentor to Paul Dano’s troubled and aspiring playwright.

Een toch wel sterke cast, hoewel ik zelf geen grote fan ben van de acteerkunsten van ons Katie. De periode van Dawson’s Creek lijkt een ver verleden te zijn. Maar wie weet, ontpopt het wulpse meisje in een karaktervolle vrouw en luidt deze film haar comeback in. Het duo Kline/Holmes gaf in ieder geval veel vonken in het drama The Ice Storm (1997) van regisseur Ang Lee. We zullen zien wat ze ervan bakken, maar het klinkt allemaal wel veelbelovend voor de actrice.

1 Comment

  1. Mirko di Wallenberg

    Het ziet er naar uit dat Katie Holmes-Cruise dezelfde weg zal bewandelen als Nicole Kidman heeft gedaan als ego, euh, ega van Tom Cruise. Tijdens het huwelijk een filmcarière uit te bouwen om dan na het huwelijk een leven te hebben zonder Tom Cruise. Ook Kidman werd van nietszeggende actrice omgeturnd in een vamp zoals in de reclame voor Chanel N° 5 parfum. Scientologie at it’s best!

    http://www.marisa-mell.blogspot.com

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *