100 filmspoilers in 4 minuten op YouTube !

Spoilen doe je niet! Tenzij voor de grap en je niet aan de verleiding kan weerstaan. Ik heb een jaar lang op school met t-shirts rondgelopen met spoilers op (in de stijl van: “Darth Vader is de vader van Luke Skywalker”, of “Kevin Spacey is Keyser Soze”). Filmgeeks konden hier meestal mee lachen (wat zij hadden de films al gezien) maar ik kreeg het meestal wel aan de stok met een kleine minderheid. Ik heb mij er in ieder geval kostelijk mee geamuseerd. Gisteren kwam ik trouwens een leuk filmpje tegen waarin twee filmgeeks zomaar eventjes 100 spoilers verklappen in 4 minuten. Het is heel tempting om het filmpje te bekijken, ook al kan dit de film-beleving voor een groot stuk om zeep helpen. Maar besef dit, als jullie nu nog deze films niet hebben gezien, zullen jullie deze ook NOOIT zien. Echt waar! Jullie zijn hoe dan ook gewaarschuwd.

*** 100 Spoilers in 4 minutes (Be Warned!) ***

3 Comments

 1. BlackMoon

  En dit alles met de smakelijke grap over Heath Ledger.

  Reply
 2. Accu

  fuck! Had million dollar baby not niet gezien en wou die dit weekend bekijken ! :((

  Reply
 3. Jimmy

  te gek! Sommige trailers tegenwoordig doen trouwens exact wat die mannen doen.

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *