Milla Jovovich gaat strippen in Keep Coming Back

De fans van Milla Jovovich zullen tevreden zijn om te vernemen dat Milla naast de mishandeling van Zombies in Resident Evil films nu ook in actie zal schieten als stripper. Het nieuws stond te lezen op Variety dat het ex-model binnenkort te zien is in de komedie Keep Coming Back (2010), de debuutfilm van William H. Macy.

Milla Jovovich will star as an alcoholic former stripper in “Keep Coming Back,” a coming-of-age comedy that marks the directorial debut of veteran actor William H. Macy. Story sees a young man with a sheltered upbringing join an Alcoholics Anonymous group in order to seduce the woman of his dreams, an alcoholic former stripper (Jovovich). Macy and pal Steve Buscemi also star. Pic will be produced by Rachel Rothman, Tucker Tooley and Dan Keston from a screenplay by Will Aldis. It will lense in Georgia early next year. International rights are handled by Blighty’s Content Film.

Het is een traditie geworden dat acteur-veteranen kiezen om hun carrière een nieuw elan te geven achter de camera, soms met succes (Clint Eastwood) soms geeft dit heel wat minder vonken (tegen beter weten in: Ben Stiller). Ik ben dus wel benieuwd wat Macy ervan zal bakken. Toch zie ik hem niet als een hippe cineast, maar misschien legt hij wel het accent op de acteursregie en kan de humor enkel maar ten goede komen.

De andere acteurs die nu al in aanmerking komen zijn Steve Buscemi, Mos Def en Salma Hayek. De tijd dat Milla (34) in bikini te zien was in Return to the Blue Lagoon (1991) is ondertussen al een paar jaartjes geleden, maar ik denk dat ze zeker nog genoeg in vorm is om te strippen. Demi Moore had precies dezelfde leeftijd toen ze uit de kleren ging voor Striptease (1996). Milla heeft trouwens ook wat minder vet en is – voor zover ik weet – puur natuur.

Update 06/06/2016: Het project is ondertussen uit de diepvries gehaald en een nieuwe naam gekregen. Krystal (2017) zal echter zonder Milla Jovovich zijn. Actrice Rosario Dawson zal de plaats innemen van de stripper en William H. Macy is nog steeds verbonden als regisseur.

***Related Posts***
19/03/2007: Top 10 Acterende Modellen
14/01/2006: Milla Jovovich HQ picture gallery

2 Comments

 1. murray

  Milla wordt wederom adembenemend in deze prent, as usual. En naast Salma “Santanico Pandemonium” Hayek kan dit niet meer stuk. Benieuwd of ze met evenveel pub zullen uitpakken als die film met Demi Moore…

  Reply
 2. BlackMoon

  Ik ben niet zeker van Milla maar Buscemi is goed in alles wat hij speelt.
  Macy had eigenlijk al een tv-film geregisseerd zo’n 20 jaar geleden, genaamd Lip Service. Niet gezien en blijkbaar was het ook niet echt de moeite.

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *