Under Siege 3 volgens Steven Seagal

Een goede actie-acteur heeft een goede (actie-)regisseur nodig, anders wordt het niets. Kijk maar naar het parcours van Jean-Claude Van Damme. Mocht hij zich hebben geassocieerd met betere regisseurs, dan zou hij één van de grootste actiesterren geweest zijn uit Hollywood. En ditzelfde kan misschien gezegd worden van Steven Seagal. De man stapelt de ene tv-film na de andere op en geen enkele is het bekijken waard. De laatste film die na 26 flops nog een beetje door de beugel kon was Under Siege (1992) van Andrew Davis, en dat is ondertussen al 16 jaar geleden. En als we Movie Web mogen geloven zou er nu een Under Siege 3 in voorbereiding zijn.

“There are offers and we’re looking at them,” Seagal said. Apparently, he has some ideas about where the film should go as well.

“I personally want it to be something more modern,” said Seagal. “In other words, I wouldn’t mind if it was about something more mystical or…maybe extraterrestrial in nature. Some real government top secrets instead of just the typical.”

Er is nog geen regisseur bekend, maar indien er weer zo’n nitwit tv-regisseur komt opdraven weet ik meteen waar deze film zal eindigen. In ieder geval maakt het mij niet veel uit of Steven Seagal moet vechten tegen schurken of aliens, zolang hij maar genoeg hand-to-hand combat laat zien in plaats van vervelende vuurgevechten. Daarnaast moet Seagal serieus wat kilootjes vermageren, want in de laatste films die ik van hem zag was de acteur niet fit genoeg om rond te lopen, en voor een actiester is dat toch een beetje van een probleem.

Of zijn nichtje Sarah Ryback uit Under Siege 2: Dark Territory (1995), gespeeld door de niet onaardige Katherine Heigl (Grey’s Anatomy), zal terugkeren en of de film effectief zal volgen op de vorige gebeurtenissen, is nog niet duidelijk.

De 62-jarige Sylvester Stallone heeft ons onlangs met de neus op de feiten gedrukt dat je nooit te oud bent om in de huid te kruipen van een actieheld, en dat zou zeker het geval moeten zijn voor de 57-jarige Seagal. Ik ben in ieder geval wel benieuwd, hoewel ik weinig illusies koester. Wat denken jullie trouwens over het idee om Casey Ryback te zien vechten met aliens?

4 Comments

 1. Accu

  direct-to-dvd!
  Vergeet niet dat Warner Bros bekend staat voor zijn tv-sequels zoals Lost Boys 2 enzo.

  Reply
 2. Ruben

  Die eerste films van hem vond ik nog de moeite, Hard to Kill, Above the Law, Marked for Death en Out for Justice. Hopelijk wordt dit zijn grote comeback.

  Reply
 3. Philou

  Steven Seagal vs Aliens lijkt me een superbelachelijk idee. Daar zit ik in elk geval niet op te wachten.

  En inderdaad. Seagal mag eerst wat aan z’n conditie werken. De man doet me de laatste tijd aan een oude Sint-Bernard denken. Log en met een behoorlijk uitgezakt gezicht.

  Dan kijk ik eerlijk gezegd nog meer uit naar het nieuwe vervolg van Universal soldiers. Deel 2 suckte ook super maar er doen geruchten de ronde dat nonkel Dolfke ook weer van de partij zou zijn. Met een goede regisseur zou deze film wel eens het origineel kunnen overtreffen!

  Maar voor hetzelfde geld is het ook weer een stinker van jewelste.

  Reply
 4. slick rick

  ik vind het leuk dat er een nieuwe undersiege komt maar ik wil niet dat er aliens in zitten want dat is echt te saai voor woorden en een groten onzin dan word het een kut film de eerste twee undersiege delen waren fantasties en de andere films van steven segal ook op een paar na dan maar in iedergeval laat ik een voorbeeld nemen stel de nieuwe undersiege begint in een vliegtuig en casey rayback vliegt mee als undercover soldaat want er is een heel belangrijk diamand aan bord en er is securti aan boord als soldaten en dan komt er als ze even in de lucht zijn ineens teroristen aan bord via een andere vliegtuig bijvoorbeeld laat ik ma zegen een kleineren vliegtuig en dan worden die soldaten overmeestert ze worden kapot geschoten en de grote baas van de vliegtuig een capitein van het vliegtuig word vermoord en dan gijzelen de teroristen het vliegtuig en stelen de diamand en willen landen dan moet casey rayback die teroristen vermoorden en het vliegtuig reden dat zal een goede film worden als er dan ook uiteraard veel gevechten in ziten hand op hand gevechten en mes gevechten als hier ook een scene in zal zitten met dan hij een mes in de nek van een terorist gooit en dat hij de jas van de eindschurk kapot steekt zit er in ale drie de films van undersiege het zelfte stukjes ik hoop dat het een goede film word

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *