Takers met Paul Walker en Hayden Christensen

Takers (2010) wordt de ultieme girl-movie. Een vehikel met posterboys Paul Walker én Hayden Christensen, welke gezonde vrouw kan hieraan weerstaan? Juist, geen enkele. Wat betreft het andere gedeelte van het menselijke ras, wel het wordt afwachten op die eerste trailer of deze film ook nog een verhaal heeft wat de moeite is. Het zijn de mensen van Movie Web die met het nieuws komen:

Paul Walker and Hayden Christensen have climbed aboard the Screen Gems crime thriller Takers, being directed by John Luessenhop.

According to The Hollywood Reporter, the film revolves around a group of criminals who find their $20 million plan interrupted by a hard-boiled detective (the previously cast Matt Dillon). Walker stars as the leader of the bank robbers. Christensen is a newbie detective.

Er zijn minstens twee elementen die een film nodig heeft om een succesvolle prent te worden. Het eerste is een stevig scenario, het tweede zijn sterke vertolkingen. Christensen en Walker zijn niet meteen dramatische zwaargewichten, dus hoop ik echt dat Luessenhop en zijn 3 andere script-collega’s hun huiswerk hebben gedaan. Het verbaast me trouwens dat Christensen na de prequels nog een filmcarrière heeft. Maar als er films zijn waar aantrekkelijke-slecht-acterende-babes de enige bestaansreden is, moet een film met alleen maar knappe studs ook wel kunnen.

3 Comments

 1. Aless

  ik ben gezond !
  🙂

  Reply
 2. Miiki

  @Aless: zijn wel geen grote acteertalenten hoor, maar kan begrijpen dat de torso van Paul Walker indruk maakt.
  :p

  Reply
 3. wendy

  hi, ik was in los angeles en ons hotel lag in de straat waar gefilmd werd voor deze film, grappig hoor, ga in 2010 wel kijken want dan zie ik wat ik toen zag 🙂

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *