Actrice Lieke van Lexmond opnieuw in Playboy

De Nederlandse tv-actrice Lieke van Lexmond is binnenkort wederom naakt te bewonderen in Playboy. De actrice, wiens lichaam al in het afgelopen kerstnummer van het tijdschrift prijkte, is in de septembereditie te zien met een nieuwe fotoreportage.

Met een hoop bombarie werd in ieder geval aangekondigd dat de foto’s, in tegenstelling tot de foto’s van de vorige shoot van Lieke absoluut niet zouden uitlekken, en dat de medewerkers al ‘hun harde schijven’ waar de foto’s opstonden moesten vernietigen. Waar hebben we dit nog gehoord?

De reden van deze op het eerste zicht compleet uit de lucht gegrepen artikel is dat ik toevallig de dame in kwestie heb ontmoet in Amsterdam. Er zit trouwens een waterkansje is dat de dame in kwestie binnenkort in een Vlaamse filmproductie zal opduiken.

De 25-jarige brunette was blijkbaar heel tevreden met het resultaat van de eerste photoshoot dat ze meteen akkoord ging met een nieuwe samenwerking. De reacties op de naaktfoto’s waren trouwens ook positief ontvangen, net zoals dit het geval was met de Playboy-shoot van Ann Van Elsen. Deze keer zullen de makers warme temperaturen opzoeken … of wat had je gedacht.

Hoeveel Van Lexmond, die de rol van Charlie speelt in Goede Tijden Slechte Tijden, opstrijkt voor de naaktreportage is niet bekend. Welk bedrag ze voor de vorige fotoserie heeft ontvangen, is ook nooit prijsgegeven. Hieronder vinden jullie de foto’s van de vorige reeks, als opwarmertje voor wat komen zal. Laten we in ieder geval hopen dat we van haar nog veel meer mogen zien, en dan wel in een acterende rol…al dan niet met kleren aan.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *