Fast & Furious teaser trailer

Geen reboot maar gewoon een nieuwe sequel met dezelfde titel zonder lidwoordje. Na The Fast and the Furious (2001), het zwakke 2 Fast 2 Furious (2003) en het zwakke The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006), is er nu Fast & Furious (2009) met de oorspronkelijke cast (Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster) en spijtig genoeg met de Tokyo Drift-regisseur Justin Lin.

Fast and Furious pic

© Universal Pictures Benelux

Korte inhoud: In Los Angeles is Antonio Braga bezig met een grote drugsmisdaad. Undercover politie-agent Brian O’Connor (Paul Walker) werkt aan de zaak om de drugsmisdaad te stoppen. Braga heeft Dominic Toretto (Vin Diesel) onlangs opgelicht tijdens een handel en hij zint op wraak. Dat is de reden dat de twee elkaar opnieuw ontmoeten. Ze zullen elkaar moeten vertrouwen om hun gezamenlijke vijand te stoppen en uit te schakelen. Tijdens wilde auto-achtervolgingen zullen Dominic en Brian alles uit hun race-auto moeten halen om Braga te stoppen.

Bij het bekijken van de eerste trailer voor de film heb ik zo de indruk dat Justin Lin iets meer geleerd heeft van de eerste twee films. De actie lijkt back to basics en gezien de cast voor deze film is teruggekomen zou je verwachten dat het script ook wel op iets zal trekken, ook al is dit een typische popcorn rollercoaster-film. Naar verluidt zou deze film trouwens een vervolg zijn op 2 Fast 2 Furious, alsof de derde er nooit is geweest. Waarom heeft de studio dan gekozen voor Justin Lin als regisseur? Wel, ik veronderstel dat ze niet voor Rob Cohen hebben gekozen omdat zijn laatste films moeilijk te verteren zijn en tevens zwaar floppen aan de box-office, en ook John Singleton geen garantie is op een succesvolle film. Justin Lin heeft dan weer bewezen met zijn vorige film dat hij goed overweg kan met auto’s. Maar laat ik duidelijk zijn, hier hadden ze een véél betere regisseur voor kunnen vinden.

*** Fast & Furious trailer ***

***Related Posts***
19/03/2015: Fast & Furious 7 review
05/02/2015: Een eerste blik op Fast & Furious 7
01/12/2013: Paul Walker overleden
13/09/2013: Furious 6 review
28/09/2011: Fast Five review
02/05/2011: Fast Five plundert de box-office
07/02/2011: Dwayne Johnson in vendetta-stijl in Faster
02/04/2009: Fast and Furious blu-ray tripack
26/08/2008: Fast & Furious teaser trailer
13/06/2005: Fast and Furious 3 in de startblokken

2 Comments

  1. kons

    Fijn dat er nog een sequel komt, ook al waren de vorige niet veel soeps.Snelle getunde wagens en & babes is altijd wel het bekijken waard.

    Reply
  2. tom

    ik heb al 3 de delen gezien maar dit wordt de beste film aler tijden zeker weten ik zou hem aanraden aan iedereen

    Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.