Stacy “Fergie” Ferguson in Nine van Rob Marshall

Voor de liefhebbers van musicals zit er opnieuw een spektakelfilm aan te komen van de hand van Rob Marshall (Chicago, Memoirs of a Geisha). De film heet Nine (2009) en is gebaseerd op een scenario van Federico Fellini. Een musical die een soort mix is tussen het autobiografische 8 ½ (1963) (Otto e Mezzo) en All That Jazz (1979), die nu reeds bezet is met tal van bekende koppen.

Korte inhoud: De film gaat over de filmregisseur Guido Contini (Daniel Day-Lewis), die een persoonlijke en creatieve crisis doormaakt terwijl hij probeert een balans te vinden tussen alle vrouwen in zijn leven, zijn sexy maîtresse Carla (Penélope Cruz), zijn vrouw Luisa (Marion Cotillard), zijn moeder (Sophia Loren), zijn muse Claudia (Nicole Kidman), zijn Parijse producer Liliane La Fleur (Judi Dench) en zijn protégé Stephanie (Katie Hudson).

En aan dit rijtje van ster-acteurs is nu ook een popster toegevoegd. Zangeres Stacy Ferguson, beter bekend als Fergie uit de groep Black Eyed Peas. Zij zal de rol vertolken van een hoertje Saraghina. In de musical zal ze het nummer ‘Be Italian’ zingen met haar tegenspeler Day-Lewis. Fergie zei hierover: “Het nummer dat ik zing is erg sterk en ik kijk ernaar uit om te zingen als een personage in plaats van als mezelf.” Hoewel, in de musical is Saraghina de dorps-prostituée waar de nog jonge Guido mee kennis maakt.

De opnamen van de film beginnen in oktober. Fergie speelde al eerder in Planet terror en Poseidon, twee actiefilms waarin haar personage al vrij gauw om het leven komt. Dit keer zou ze iets meer screentime krijgen, afwachten of ze ook indruk kan maken tussen al dat acteergeweld.

HQ pics Stacy “Fergie” Ferguson:
01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10 en 11.

 

*** Slash ft. Fergie – Beautiful Dangerous [unrated] ***


3 Comments

 1. Nohands

  niet voor niets, maar zij zou ook niet misstaan als Catwoman :))

  Ik heb het zelf niet zo voor musicals, dus deze film zal ik dan ook nooit bekijken.

  Reply
 2. Dale Cooper

  Ik ga geen woorden vuil maken aan deze kerel, maar ik wil Dave wel feliciteren met zijn 1500e dag !

  Reply
 3. dave

  thx Dale! op naar 2000 …

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *