Watchmen teaser trailer

Nog een trailer die indruk maakt is deze van Watchmen (2009), en ook bij deze comic-adaptatie hebben de makers nog heel wat post-productie voor voor de boeg. Beschouw dit introductiefilmpje dan maar als een teaser. Kijk er wel snel naar want ik heb het gevoel dat de studio het filmpje snel van het net zal halen. Voor alle zekerheid is hier ook de HQ teaser trailer.


watchmen-wallpaper-1watchmen-wallpaper-2watchmen-wallpaper-3

Korte inhoud: In een alternatief 1985 zijn superhelden in de ban gedaan door de Amerikaanse federale overheid. Waar voorheen superhelden tot het algemene Amerikaanse straatbeeld behoorden, heeft de overheid het superheldenbestaan illegaal verklaard. Wanneer een superheld in deze onrustige dagen van de Koude Oorlog wordt vermoord start een andere oud-superheld, genaamd Rorshach, een onderzoek. Dit onderzoek brengt een duister complot aan het licht.


watchmen-wallpaper-4watchmen-wallpaper-5watchmen-wallpaper-6

De film is van de hand van Zack Snyder, die eerder bewees met de regie van 300 (2007) dat hij weet hoe om te springen met het comic-genre en dat hij tevens altijd op zoek is naar vernieuwing, zoals hij ook eerder bewees met het zombie-genre in Dawn of the Dead (2004). De hoofdrollen in de film worden vertolkt door Jeffrey Dean Morgan, Malin Akerman, Carla Gugino, Billy Crudup en Patrick Wilson.

***Related Posts***
11/03/2009: Watchmen filmbespreking
18/01/2009: Warner gaat door de knieën in Watchmen-proces! De release gaat door zoals gepland
03/09/2008: Watchmen verbannen naar 2010 ?!
08/03/2008: Watchmen personages

4 Comments

 1. Marcus²

  De trailer ziet er zeer stylistisch en intrigerend uit. Ik denk dat de regisseur veel heeft geleerd van Frank Miller. Ook de muziek van de smahing pumpkins is mooi gekozen.

  Reply
 2. MIRKO DI WALLENBERG

  Batman van Joel Schoemacher werd in het verleden aanzien aan een echt gay film maar deze Watchmen lijkt dit te overbluffen! Misschien komt nu het ware gezicht van de Hollywood producenten naar boven? LOL

  Reply
 3. Malkavian

  Pracht van een verhaal, de Ultieme COMIC.
  Lezen is een must.
  Hopelijk kunnen ze het goed overbrengen

  Reply
 4. Rorschach

  Ja, inderdaad mensen. Ik ben zo’n nurdie dat verslaafd is aan comics en onlangs verscheen de film en daarbij is ook de strip weer komen bovenwaaien, mooie integrale uitgave. Heb hem gekocht tegen dun prijsje en al 2 keer gelezen. Prachtig, die Moore heeft echt oog voor detail en ondanks de 411 bladzijden sleep elke scéne je mee, nergens gaat het vervelen… en moore heeft er ook een bron van filosofie ingestopt. Deze strip heeft mij hoe dan ook aan het denken gezet.

  Nu ja, kort samengevat… ik ben een groot fan van de strip maar ik ben bang dat deze strip niets wordt. Moore wil dat er geen verfilming van Watchmen komt en daar ben ik het wel mee eens. Dit is gewoonweg overfilmbaar! Al die details, plot-twists, diepgaande emoties, duistere filosofiën en intelligentie… volgens mij kun je daar geen simpele film van 150 minuten van maken, oftwel moet je heel wat scénes eruit knippen oftewel geef je de kijker een verhaal dat van de hak op de tak elkaar als een sneltrein opvolgt. Ga film binnenkort bekijken, wil er eens een idee van hebben maar hou nog steeds in mijn achterhoofd dat het wel eens zwaar zou kunnen tegenvallen.

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *