Terminator Salvation trailer

Spring nog niet meteen een gat in de lucht want Terminator Salvation (2009) van McG heeft nog één jaar post-productie voor de boeg, dus de teaser-trailer toont slechts flarden van wat komen zal. Maar zo te zien lijkt T4 echt wel op de goede weg te zitten en lijkt het een kick-ass summer blockbuster te worden. Christian Bale ziet er overtuigend uit als John Conner en de atmosfeer in de film ziet er donker, creepy en apocalyptisch uit. Het is een eerste teaser-trailer dus veel valt er eigenlijk niet te zeggen, maar ik heb er een goed gevoel over. Dit is een mooi voorbeeld van een teaser die ‘the art of teasing’ volledig onder de knie heeft. Wat denken jullie trouwens? Opgelucht, verrast?


*** Terminator Salvation trailer ***

Update 19/07/2008: Als je beseft dat een bodybuilder met de rol van Terminator een grote filmster is geworden, zou je denken dat Roland Kickinger hier misschien de kans van zijn leven heeft om door te breken als de nieuwe Terminator, T-800, in Terminator Salvation. Coming Soon kwam met het nieuws kwam van de casting. Meestal heb ik het moeilijk met non-acteurs die grote rollen wegkapen, maar in dit geval heb je vooral iemand nodig met een fysieke imposante postuur, en gezien het hier om een robot gaat hoef je je uiteindelijk geen zorgen te maken over de persoonlijkheid en dramatisch vermogen van de acteur. Hier en hier zijn wat afbeeldingen van de man.

4 Comments

 1. cebe

  nog een beetje vroeg om te juichen maar ziet er inderdaad wel indrukwekkend uit. Hopelijk zit het boordevol robot-action! Kijk hier wel naar uit…

  Reply
 2. wackotaku

  Om je vingers van af te lekken…

  Reply
 3. Miiki

  John Wayne vs Terminator ! Maar gaan ze hier nog steeds voor een PG-13 rating ???

  Reply
 4. _Asci_

  Christian Bale is één van mijn favoriete acteurs . Nu maar hopen dat McG het niet allemaal verneukt .
  Ik had wel gecacht dat we ‘rage against the machine’ zouden horen op de geluidsband .

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *