Vintage Movie T-shirts !

Een echte filmfan draagt een film t-shirt! En dan geen spuuglelijk promo-exemplaar dat deel uitmaakt van een merchandising-campagne, maar wel een vintage t-shirt met een logo waarvan enkel de erudiete filmgeeks zullen weten dat het om een film t-shirt gaat. En deze t-shirts zijn nu te verkrijgen bij de mensen van Last Exit to Nowhere. Mijn exemplaren zijn al besteld en hopelijk kan er binnenkort mee showen in Brussels-City. Wees gerust, het is niet deze van Skynet 😉

Hieronder vinden jullie een aantal exemplaren. Benieuwd of jullie kunnen raden uit welke films deze logo’s afkomstig zijn. Laat in ieer geval weten wat jullie ervan denken.


nostromo picamity picnexus pic
ocp picskynet picoutpost pic

3 Comments

 1. kons

  Ik denk dat ik me er ook één zal bestellen :))

  Reply
 2. _Asci_

  nexus-6 vind ik wel leuk, misschien ook deze van HAL9000. bedankt voor de link.

  Reply
 3. Lunatic

  bedankt voor de link , ik bestel mer mij ook één 🙂 het zal zijn tussen nostromo of nexus 6

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.