J.J. Abrams is Hot for Teacher

Het ziet er naar uit dat J.J. Abrams een film zal produceren rond geile studenten en hun aanstekelijke leraressen. Zo nu en dan komen er wel gereld films van achter de schoolbanken waar seks en deugnieterij elkaar afwisselen, maar het gebeurt niet vaak dat dit onder de hoede is van een toonaangevend figuur als JJ.

Teenage-movies maken vaak brokken aan de box-office en dat is ook logisch. Het is precies deze doelgroep die nog massaal naar de bioscoop trekt met vrienden en vriendinnen, terwijl het getrouwde koppeltje na een zware werkdag liever achter het televisiescherm zit. Het heeft er alle schijn van dat Hot for Teacher (2011) volledig in de lijn zal liggen van Dude, Where’s My Car (2000) en American Pie (1999). Het zijn de mensen van Coming Soon die het nieuws hebben opgevist.

Paramount Pictures has purchased Jay Dyer’s script Hot for Teacher, with J.J. Abrams to produce via his studio-based Bad Robot. According to Variety, the story revolves around three high school boys who vow to have sex before they graduate; one of the teens plots to seduce a hot teacher.

Geslaagde titel wat mij betreft, en daarmee kom je al een heel stuk verder. Nu nog zorgen voor een aantrekkelijke teacher en wat jong talent en het scenario schrijft zichzelf. Van wat ik heb begrepen van de premisse is dat het zou draaien rond een weddenschap, die een aantal studenten met elkaar sluiten, wie het eerst met de ‘hot teacher’ kan binnendraaien. De film zal de verschillende pogingen van de jongeren in beeld brengen. Of de studenten, dan wel de lerares centraal staan in de film is nog niet helemaal duidelijk, en zal waarschijnlijk voor een stuk ook afhangen welke actrice ze kunnen verleiden voor de rol.

Ik denk dat iedereen wel herinneringen heeft van een knappe leraar of lerares, dus zal deze prent wel aanspreken. Ik had zelf een boontje voor de juf Frans, een bloedhete blonde stoot met indringende blauwe kijkers en een royaal balkon om U tegen te zeggen. Enfin, ik keek al van op mijn 6de naar Franse cinema dus kon ik eigenlijk wel goed uit de voeten met de taal van Molière. Om niet te zeggen dat ik een streepje voor haar bij haar. Enkel spijtig dat het allemaal veel te snel voorbij was en ik iets teveel puistjes had.

Maar het gegeven kent ook al een aantal schandaaltjes, voornamelijk in de States waar een lerares betrapt werd op een relatie met een veel te jonge studente. Benieuwd hoe ze deze issue zullen aanpakken. Een volwassen lerares die betrapt wordt met een student kan je toch geen “misbruik” noemen. Die student is gewoon veel mazzel.

3 Comments

 1. maffioza

  Hot for teacher, is dat geen Van Halen nummer trouwens? Mocht JJ die knappe Lucy Pinder kunnen strikken voor de rol ga ik er zeker naar uitkijken.

  Spijtig genoeg waren al mijn leraressen afschuwelijke kwezels…

  Reply
 2. cebe

  another teenage flick
  *geeuw*
  gaat Abrams ook al beginnen met het produceren van B-films. It stinks! En Lucy Pinder kan nie acteren!

  Reply
 3. Ivo

  [quote]
  Ik had zelf een boontje voor de juf Frans, een bloedhete blonde stoot met indringende blauwe kijkers en een royaal balkon om U tegen te zeggen. Enfin, ik keek al van op mijn 6de naar Franse cinema dus kon ik eigenlijk wel goed uit de voeten met de taal van Molière. Om niet te zeggen dat ik een streepje voor haar bij haar. Enkel spijtig dat het allemaal veel te snel voorbij was en ik iets teveel puistjes had[/quote]

  Hahaha wat een geniaal stukje!!!!!

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.