Patrick Fugit de nieuwe Peter Parker?

En nu dat Sony de rechten heeft geregeld voor Spiderman, mogen we ons dus binnenkort verwachten aan een nieuw avontuur. Spijtig genoeg is de oorspronkelijke cast niet meer zo happig om nog eens in zee te gaan voor de zoveelste sequel, uit vrees dat hun acteer-carrière hieronder zal lijden. De vraag op ieders lippen is dan uiteraard: “wie zal de rol van Peter Parker vertolken in Spider-Man 4 (2011)?”

Er circuleren reeds een aantal namen op het internet, zoals deze van Jake Gyllenhaal. Maar de naam die steeds meer wordt vernoemd is deze van Patrick Fugit. Het zijn de mensen van Slashfilm die met het nieuws komen.

Now comes word via LatinoReview that Patrick Fugit is the top name in the running to replace Tobey Maguire as Peter Parker. Now of course, no contracts have been signed, and the films have not even been officially greenlit (at least from a public perspective), so in other words – nothing is final. You probably recognize Fugit from his breakout performance in Cameron Crowe’s Almost Famous.

Geen slechte keuze. Fugit bewees in tal van films dat hij echt wel een geeky rol kan neerzetten, die eigenlijk wel vereist is voor de vertolking van Peter Parker. Hij trekt zelfs een beetje op Tobey Maguire. Maar daarnaast is Fugit ook wel een talentvol acteur. Een paar weken gym zullen wel zorgen dat hij ook nog eens fit genoeg is voor Spider-Man.

Niets is echter bevestigd en ondertussen circuleert ook nog een andere kandidaat, met name Michael Angarano. Hij zou ook wel de geeky rol kunnen spelen, maar ik zie hem niet meteen als een leading actor. Afwachten dus.

***Related Posts***

15/07/2011: The Amazing Spider-Man afbeeldingen

14/01/2011: Andrew Garfield in spiderman-outfit

06/10/2010: Emma Stone in Spiderman-reboot?

09/09/2010: Hilary Duff in Spiderman-reboot?

28/05/2010: Poll: Wie wordt de nieuwe Spiderman?

08/09/2008: Spider-Man 4 & 5 toch voor Tobey Maguire en Sam Raimi

01/06/2008: Patrick Fugit de nieuwe Peter Parker?

24/05/2008: Spider-Man 4 misschien voor 2011?

28/06/2007: Sam Raimi over Spider-Man 4

3 Comments

 1. aless

  vond Tobey Maguire eigenlijk wel geknipt voor de rol. Maar moet niet eenvoudig zijn om andere rollen te combineren.

  Reply
 2. johan

  maguire was idd geknipt voor de rol. maar ik kan me voorstellen dat hij het na spiderman 3 heeft gehad (in mijn ogen een draak van een film). een voordeel: als maguire eruit stapt denk ik dat ze dunst ook schrappen.

  Reply
 3. ck

  ik vind dat na spidey 3 het gewoon niet meer verder kan. nummer 4 zal waarschijnlijk slecht zijn omdat er in S3 gewoon teveel gebeurt is. Wel zou The Lizard misschien de laatste kans op een redding zou zijn.

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *