Into the Blue 2 met Laura Vandervoort

De fans van “Smalllville” zullen tevreden zijn, want de mooie Canadese supergirl Laura Vandervoort zal binnenkort opduiken in de sequel Into the Blue 2 (2010). Let wel, dit is wederom een sequel die weinig van doen heeft met de eerste film. Geen Paul Walker en geen Jessica Alba dus, maar dezelfde premisse die nog eens wordt overgedaan met andere acteurs.

Maar al bij al was die eerste film uiteindelijk toch niet zo denderend, dus, who cares. Zolang we maar kunnen genieten van de rondingen van de mooie Laura, die kronkelend in bikini naar schatten zoekt op de bodem van de zee? Dat was toch ook de intentie van de makers toen ze de eerste film schreven. Het zijn de mensen van Cinematical die met het nieuws komen.


Into the Blue 01Into the Blue 03Into the Blue 02

Canadian actress Laura Vandervoort nabbed herself a super gig as the role of Supergirl in Smallville. Now it seems that she’s heading for the seas. She’s scored a lead role in Into the Blue 2. Vandervoort will play a girl on a professional scuba team who get hired to find Columbus’ hidden treasure.

Ik ben zelf niet echt verzot op de Smallville (Supergirl? Give me a break!) en ik heb ook niet meteen een idee van het dramatische vermogen van de blondine, maar zoveel acteertalent moest Jessica Alba nu ook weer niet tentoon spreiden in de eerste film. In ieder geval heeft het er alle schijn van dat deze sequel straight-to-dvd zal worden. Een goeie aanwijzing van dit is tevens ook de keuze van de regisseur, in dit geval Stephen Herek, de maker van pulp als Rock Star, Holy Man, The Three Musketeers.

HQ pics van Laura Vandevoort:
01, 02, 03,
04,
05,
06, 07, 08, 09 en 10

***Related Post***
18/07/2006: Een frisse duik met Jessica Alba

2 Comments

 1. kons

  Heb bij de eerste film net zoals andere uitgekeken naar Jessica Alba, en die is perfect gecast wat mij betreft. De film is wel een beetje voorspelbaar, maar zeker de moeite waard om hem te bekijken. Mooie onderwater opnamens, mooie lokaties en een lekker ding wat wil je nog meer, toch? Zonder Jessica Alba zou deze film niets zijn…
  Benieuwd wat Supergirl ervan bakt 😮

  Reply
 2. Stef

  Deze was veel minder dan het origineel, hoe kan je er in hemelsnaam op komen om precies hetzelfde verhaal te vertellen. Ze hadden het bij die eerste film moeten houden, deze sequel is belachelijk. Laura Vandervoort mag dan wel gezien worden, dat zeker!

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *