Get Smart met Steve Carell en Anne Hathaway

Get Smart

Binnenkort mogen we ons verwachten aan een nieuwe Steve Carell komedie na zijn Evan Almighty (2007) flop. Net zoals Rowan Atkinson in Johnny English en Jackie Chan in The Tuxedo kruipt Steve in de huid van een stuntelende geheim agent in Get Smart (2008) van Peter Segal (Anger Management, 50 First Dates)

Ikzelf vind Carell het best in kleine rollen (cf. Little Miss Sunshine) in plaats van een leading role. Iedereen dacht dat de acteur van The 40 Year Old Virgin een nieuw komisch talent was, maar het succes van de film was voornamelijk te danken aan de slimme regie en scenario. Dit hebben gezegd heeft Carell ook wel zijn momenten en bij het zien van de trailer van Get Smart denk ik wel dat deze rol op zijn lijf geschreven is. De film is gebaseerd op de gelijknamige grappige sitcom uit de jaren ’60. Steve heeft trouwens veel weg van de oorspronkelijke acteur Don Adams.

Korte inhoud: Maxwell Smart (Steve Carell) is een spion voor CONTROL, een organisatie die helaas door de overheid niet zo financieel ondersteund wordt als de CIA. Samen met zijn partner, de mooie Agent 99 (Anne Hathaway), is Smart op zoek naar leden van de terroristische organisatie CHAOS, die allerhande slechte plannen hebben met de wereld. Hier vinden jullie de trailer.

Anne Hathaway straalde in The Devil Wears Prada en is nu een felbegeerde actrice in Hollywood. Voor de rol van Agent 99 kwamen eerder ook Jennifer Love Hewitt en Rachel McAdams. En een goede keuze als je het mij vraagt. Daarnaast zijn ook rollen weggelegd voor Dwayne Johnson (a.k.a. The Rock), Alan Arkin en Terence Stamp. Get Smart is vanaf 16 juli 2008 bij ons in de zalen.

***HQ pics uit Get Smart***
Get Smart 001Get Smart 002Get Smart 003Get Smart 040

© Warner Bros.

3 Comments

 1. kons

  het lijkt in ieder geval beter te zijn dan Johnny English en Tuxedo. Steve Carell vind ik anders goed in The Office.

  Reply
 2. Dave

  Ik denk dat Imdb een nulletje teveel heeft gezet. Fouten zijn menselijk. Ik heb de collega’s van Imdb op de hoogte gebracht.
  Get Smart heeft tot nu toe slechts 200 miljoen dollar buit gemaakt wereldwijd.

  Reply
 3. Danny

  he mensen ik kijk elke week om te zien hoeveel the dark knight e.a. films het wereldwijd doen en, maar ik heb een fout geconstateerd op de sites van wikipedia en imdb.com. volgense deze sites heeft de film get smart iets meer dan billioen opgeleverd wereldwijd en saat op de 4de plaats in the box office all time box office movies worldwide. Dit lijkt mij onwaarschijnlijk. See for yourself hieronder.

  http://www.imdb.com/boxoffice/alltimegross?region=world-wide

  http://en.wikipedia.org/wiki/Get_smart_film

  vreemd dat ik hier niets van heb gelezen of op het journaal heb gezien zelfs als je googled vind je deze info niet.
  wie kan hierover wat duidelijkheid over verschaffen.

  groetjes Danny

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *