Mission: Impossible 4 voor Tom Cruise

Crazy Cruise is back! Naar verluidt zou hij zijn terugkeer maken bij Oprah nadat hij daar eerder met zijn schoenen op de sofa uit de bol ging om zijn liefde te uiten voor Katie Holmes. Nu zal hij misschien met zijn sokken in de sofa in huilen uitbarsten voor de mogelijke scheiding met Katie. In ieder geval zijn het geen hoogdagen voor de acteur want niemand zit nog te wachten op een Tom Cruise film. Lions for Lambs (2007) flopte aan de box-office en Valkyrie (2009) is een jaar uitgesteld (en dat is meestal een slecht teken).

Tom Cruise moet die Scientology-Crazy-For-Katie-Bullshit meteen ophouden en naar buiten komen met een filmhit. Dus lag het voor de hand dat hij zou teruggrijpen naar de films waarmee hij kon scoren, Mission: Impossible 4. De mensen van Slashfilm schrijven het volgende:

“Tom will make M:I 4 once Paramount greenlights the script. There will most definitely be another Mission: Impossible!”

When in the middle of a big career backlash, why choose edgy challenging (read: risky) films when you have a popular action franchise in your back pocket. Plus, foreign markets still love both Cruise and American action movies.

Kijk ‘es aan, en dit allemaal nadat Paramount zich van Tom Cruise wou afzetten en het contract verbrak waarbij Cruise in naam van Paramount films in productie kon brengen. Het scheelde zelfs niet veel of Paramount had Brad Pitt 40 miljoen dollar gegeven om de rol van Ethan Hunt te vertolken in M:I 4, maar daar zou dus gelukkig niets meer van in huis komen. Met alle respect voor Pitt, maar geef mij maar liever Cruise.

Laat dus maar snel komen, voor zover een creatieve regisseur wordt aangetrokken om de film te maken. Het staat vast dat Cruise geen drama-acteur is, maar wel een actie-acteur. Dus in plaats om credit te winnen bij het publiek met oorlogsdrama’s zou hij beter doen waar hij goed in is. Weinig mensen houden nog van Cruise, maar los van zijn privé-leven kan de man best wel acteren en is hij de ideale cast voor een kinetische actiefilm (Minority Report,Collateral). Cruise mag best een weirdo zijn, maar niet zijn privé-leven dan wel zijn films interesseren mij. Wat denken jullie?

***Related Posts***
28/12/2011: Mission: Impossible – Ghost Protocol filmbespreking
17/12/2011: Mission: Impossible extreme blu-ray trilogy
29/06/2011: Mission: Impossible – Ghost Protocol trailer
02/09/2010: Drie mooie kandidates voor M:I 4
09/08/2010: Cruise ondergaat loonsverlaging
26/03/2010: Pixar regisseur maakt M:I 4
21/09/2006: Paramount wil Tom Cruise vervangen door Brad Pitt in M:I 4
31/03/2006: M:I 3 spuwt vuur

7 Comments

 1. _Asci_

  Nu nog een stevig plot uitwerken. Wat als Ethan Hunt moet infilteren in Scientology om ervoor te zorgen dat ze de wereld niet onnozel maken met hun science fiction verhaaltjes en hun corruptie-praktijken?

  Reply
 2. kons

  Niets tegen Cruise, maar ik zou liever willen dat de films iets meer op de oorspronkelijke serie trekken. Nu draait alles rond Ethan Hunt, terwijl de serie uiteindelijk het team op de voorgrond zet.

  Reply
 3. paul

  Sorry, maar ik zag toch liever de afleveringen van vroeger. Kan me niet vinden met de films en zeker niet met Cruise

  Reply
 4. Firebolt

  Tom Cruise is goed !
  /care wat de anderen ervan denken 😛
  Is er al een datum voor MI4 ??

  Reply
 5. Inhuman Intelligence

  Hmm, Kom maar op met die nieuwe mission impossibe film wat mij bereft.
  Ik kan me geen betere acteur voor de MI reeks bedenken dan Cruise.

  Reply
 6. maxime

  wat heeft iedereen tegen tom!!!
  hij is de geschikte acteur voor mi4!
  het gaat over de film!!!
  wat maakt het nu uit dat hij sientology is,hé??
  ik steun hem

  Reply
 7. fan

  zouden ze mij kunnen gebruiken.???

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *