De Ultieme FilmQuiz part 1

De bezoekers van De Ultieme FilmBlog krijgen de kans om hun filmgeheugen te toetsen via een 3-delige FilmQuiz. In de prijzenpot zitten twee 2-discs SteelBook DVD’s en twee Blu-ray discs van I Am Legend (2007), een spannende apocalyptische SF prent van videoclip regisseur Francis Lawrence (Constantine).

Korte inhoud: In de film volgen we Robert Neville (Will Smith), de laatste man op aarde. Op de een of andere manier is militair viroloog immuun tegen een ongeneeslijk virus dat heel Manhattan en wellicht de hele wereldbevolking heeft omgebracht. Toch is Neville niet alleen. Gemuteerde mensen houden zich op in het donker en houden Neville nauwkeurig in de gaten in de hoop dat hij een fatale fout maakt. Neville is het laatste sprankje hoop voor de mensheid in zijn zoektocht naar een tegengif voor het dodelijke virus.

I-am-Legend

[ De SpelRegels ]

Er zijn 3 rondes van elk 10 filmfoto’s waarvan jullie de filmtitel moeten raden. Bij elke ronde zijn 10 punten te winnen. Vandaag, zaterdag 26 april 2008, is de eerste ronde, de tweede ronde valt een week later op vrijdag 2 mei 2008 en de laatste ronde wordt gepubliceerd op 9 mei 2008.

Opgelet! Jullie hebben dus bij elke ronde een week de tijd om jullie antwoorden in te sturen én jullie eerste email telt (denk dus goed na alvorens in te sturen). Slechts één antwoord-email per persoon/familie/adres. Bij het einde van elke filmronde zullen de correcte antwoorden worden onthuld. Enkel filmfreaks woonachtig te België of Nederland zijn toegelaten. Stuur een e-mail naar filmblog[a]gmail.com met jullie antwoorden, naam, voornaam, officiële adres. Laat me ook weten wat jouw eventuele pseudoniem of blognaam is, alsook jouw eventuele blog-url. Geef meteen ook aan of jullie over een DVD of Blu-ray wensen.

Jullie persoonlijke adresgegevens zullen niet publiek gemaakt worden of verzonden aan derden voor commerciële doeleinden. De eerste 4 deelnemers met de meeste punten na de 3 rondes, vallen in de prijzen. Enkel bij ex aequo zal de antwoord-snelheid een rol spelen bij het bepalen van de rangorde. De winnaars worden de eerst volgende dagen na de quiz bekend gemaakt. Vorig jaar was het gemiddelde 14,93 op 30. Wacht niet langer en pak die eerste punten.

[ Zoek de Filmtitels ]
FilmRonde #1

deadline 1 mei 2008

quiz01

quiz02

quiz03

quiz04

quiz05

quiz06

quiz07

quiz08

quiz09

quiz10

E-Mail hier jouw antwoorden!

En Win één van de 4 DVD exemplaren van
I Am Legend

I Am Legend DVD pic I Am Legend Blu-ray pic
Bezoek ook WarnerBros DVD – High Definition.

***Related Posts***
16/05/2008: De Ultieme FilmQuiz winnaars
10/05/2008: De Ultieme FilmQuiz part 3
02/05/2008: De Ultieme FilmQuiz part 2

7 Comments

 1. Celeb

  let the game begin 😀

  has our obsession with celebrities gone too far?
  Celeb x

 2. karen

  hmm, hier ga ik toch nog wel wat werk mee hebben…
  op het eerste gezicht weet ik er drie zeker (je kan al wel raden welke zeker?) 🙂

 3. kons

  lijkt heel voor de hand te liggen. De rest ziet er heel bekend uit, maar kan er toch niet meteen de vinger op leggen…….. 😮

 4. miiki

  8 is inderdaad een weggevertje :))
  Leuke reeks trouwens. Hopelijk haal ik dit jaar méér dan 15. Met deze eerste ronde ziet het er veelbelovend uit.

 5. majestiek

  laat die tweede ronde maar komen 😉

 6. ghostrider

  dat is een weggever ook nummer acht

 7. Ivo

  Mmm moet zeggen dat deze eerste ronde toch wel pittig is. Denk dat ik er op dit moment 7 heb.

Comments are closed.