Bai Ling in Crank 2 High Voltage

Ik had dit niet meteen verwacht maar er zit een sequel aan te komen op Crank (2006), de over-the-top actieprent met een opgehitste Jason Statham. Statham speelt Chev Chelios die is ingespoten met een dodelijk gif. Indien zijn hartslag te laag is, zal hij sterven. Hij moet dus alles in het werk zetten om zijn adrenaline op peil te houden om de tijd te hebben om zijn rivaal te vinden die het tegengif bezit. Coming Soon schrijft het volgende:

Bai Ling in Crank: High Voltage © Lionsgate
crank_high_voltage_bai_ling.jpg

Variety reports that Lakeshore Entertainment has found its leading lady and villain for sequel Crank 2: High Voltage (2009), starring Jason Statham as hit man Chev Chelios. Amy Smart will reprise her role as Chelios’ girlfriend and Clifton Collins Jr. will play his nemesis.

Bai Ling also is joining the cast, along with Dwight Yoakam and Efren Ramirez, who are both returning from the original. In Crank 2, Chelios faces a mobster who has stolen his nearly indestructible heart and replaced it with a battery-powered ticker that requires regular jolts of electricity to keep working. Filming begins April 28 in Los Angeles on the film, which Mark Neveldine and Brian Taylor wrote and will direct.

Het is een leuke actie-concept maar ik denk niet dat je de adrenaline-premisse zomaar kan recycleren voor een sequel. De eerste film is tot het uiterste geweest en ik heb zelf niet zo heel veel zin om hetzelfde te zien. Maar misschien zullen we te maken hebben met een nieuwe ‘ziekte’.

Actrice Bai Ling is wel een leuke aanwinst voor de film, nu we een beetje zijn uitgekeken op Lucy Liu. Desondanks haar typerende rollen van ‘femme fatale’ kan ze best wel goed acteren. De laatste jaren heeft de actrice haar exotische appeal tot uiting willen brengen in naakt-fotografie, oa. in Playboy-magazine. Ze atrice mag dan wel 38 zijn, ze ziet er uit als een model van 20, en juist deze enigmatische schoonheid maakt van haar een intrigerend wezen. Ze is zowel foxy als heel sensueel. Ze is trouwens één van de weinige Chinese actrices die succes heeft in Hollywood (naast Jackie Chan, Michelle Yeoh, Chow Yun-Fat, …)

***Related Post***
15/01/2009: Crank 2: High Voltage teaser trailer

1 Comment

  1. Sho

    Trok een beetje op de die Prodigy clip Smack My Bitch Up. Vooral de eerste helft van de film is hyperactief, met zenuwachtig MTV camerawerk, maar na een half uur begint dit toch wel op de zenuwen te werken. De lift-scene was wel te gek. Ik sta niet te wachten op een sequel, maar ben benieuwd hoe ze de ziekte nu zullen aanpakken.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *