Nicolas Cage in Lost in Translation 2

No way! Hier is geen sprake van een Lost in Translation 2, maar dit zijn twee beschamende Japanse tv-spotjes met Nicolas Cage in de hoofdrol. We kennen ondertussen wel de afgelikte George Clooney tv-spots, maar deze Cage spotjes zijn buitengewoon idioot en bijgevolg ook veel leuker om naar te kijken. En wees gerust, buiten Russell Crowe ken ik bitter weinig Hollywood acteurs die zich niet hebben verlaagd tot deze Japanse ondingen waar grof geld mee verdiend wordt.

Ik weet niet zeker waarover de spotjes gaan. Het bedrijf Sankyo komt zowel voor in de pharma-industrie, maar is ook een merk van een muziekinstrument, met de name een fluit. Wat die piano dan in het spotje doet is mij een groot mysterie, maar die wacko Japanners zullen wel een metafysische uitleg klaar hebben. Geniet van de filmpjes.

1 Comment

  1. hehe

    ik vind ze nog geestig
    misschien moe nicolas cage naar komedies gaan :p

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *