Hack/Slash nieuwe comic adaptatie

Met de revolutie van realistische cgi staan honderden comic-books te wachten op een verfilming. En de volgende in het rijtje is Hack/Slash (2008) in een regiedebuut van Todd Lincoln. De scenarist Justin Marks (He-Man and the Masters of the Universe, Street Fighter: The Legend of Chun-Li) zou verbonden zijn aan het project. De strip is van de hand van Tim Seeley en Stefano Caselli. Het blad Variety brengt het nieuws:

Hack Slash

Scribe Justin Marks has been tapped to tackle “Hack/Slash”, Rogue Pictures’ adaptation of the Devil’s Due Publishing comicbook Todd Lincoln will helm. Comicbook, created by, revolves around Cassie Hack, a young woman who travels the country and takes on homicidal maniacs and serial killers along the way. The actioner will be heavy on comedy and horror.

De film zal de jonge Cassie Hack volgen die op strooptocht gaat naar ‘killers’ en ‘slashers’ in een klein dorpje met haar metgezel en beschermen Vlad aan haar zij. Het klinkt bloederig en ik ben benieuwd wat ze er van zullen bakken. Vrouwelijke heldinnen in films is altijd een beetje een hit and mis avontuur. Lara Croft, Eden Sinclair van Doomsday, Selene uit Underworld en Alice uit Resident Evil zijn voorbeelden van min of meer geslaagde conversies. UltraViolet en Aeon Flux vallen dan weer zwaar tegen.

Ik heb in september van vorig jaar ergens gelezen dat Megan Fox in aanmerking zou komen om de rol van de “jonge” Cassie te vertolken. Prima keuze, hoewel…Megan Fox ziet er uit als een volgroeide vrouw. Ik heb de strip niet gelezen, maar van wat ik heb kunnen zien op de afbeeldingen lijkt me dat Cassie een teenager is, die trouwens iets weg heeft van actrice Ellen Page. Dit hebben gezegd is het sex-appeal van de 22-jarige Megan Fox niet te overtreffen.

Ik denk niet dat het de meest interessante comic verfilming ooit zal worden, maar het belooft wel boeiend en sexy te worden. Als er iemand onder jullie de Hack/Slash comic kent, laat ons dan weten wat je ervan dacht in de reacties. Ik zal het project in ieder geval op de voet blijven volgen op deze filmblog.

1 Comment

  1. dennis

    In het begin zie je ze wel als teenager op de school waar ze misbruikt wordt door klasgenoten, maar het verhaal begint pas wanneer ze volgroeid is en jacht maakt op slashers. Kei leuke strip.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *