Stop Uwe Boll petitie

Na de boksring lijkt er een nieuwe Uwe Boll-stunt in de maak. De regisseur die de ene kwakkelfilm na de andere regisseerde met Hollywoodbudgetten en –acteurs is ingegaan op een on-line petitie die ijvert voor de stopzetting van de activiteiten als regisseur van de Duitse cineast. In een interview op FearNet zei Uwe Boll het volgende:

FEARnet: Are you aware that there is a petition online, signed by 18,000 people, requesting that you stop making movies?
Boll: Yeah, I know that. 18,000 is not enough to convince me.
FN: How many would it take?
Boll: One million. Now we have a new goal.”

Eén miljoen stemmen lijkt een moeilijke klus en misschien ook wel onbegonnen werk, maar je weet maar nooit hoe zoiets kan lopen via het on-line verkeer. Mij maakt het niet veel uit of Uwe Boll nu stopt of niet. Ik ben gestopt om naar zijn films te gaan zien en het kan me niet zoveel schelen dat geldschieters of de Duitse Staat miljoenen verliezen aan zijn filmproducties. Ze zouden beter moeten weten.

Uwe Boll mag dan nog een lullige filmregisseur zijn, het is een gewiekste ondernemer die wel weet hoe hij zijn films moet verkopen, zoveel is duidelijk. Tevens is gebleken dat de man een goed gevoel voor humor heeft en best aardig is in de omgang. En hij laat zich ook niet kisten door de critici. Dit is dan ook niet zijn eerste weddenschap die hij aanneemt tegenover die massa van Uwe Boll haters (waar ik ook wel deel van uitmaak). Teken de petitie indien je een halt wil toeroepen aan de Uwe Boll films. Maar om eerlijk te zijn, mag hij gerust blijven. Net zoals vele critici met mij zullen eens zijn, de filmwereld zou niet meer hetzelfde zijn zonder hem: “We love to hate him.”

4 Comments

 1. Arjen

  funny stuff. Denk toch niet dat het veel zal uitmaken.

  Reply
 2. purple

  Ik wacht op de Pro-Uwe Boll petitie. Ik heb nog nooit zo goed gelachen als met zijn films. Veel beter dan al die spoofs.

  Reply
 3. HitMan

  Dat filmpje is gewoon de maxx!
  “I am not a fucking retard like Michael Bay” :)))

  Reply
 4. govert

  misschien worden zijn films over 30 jaar wel erkend als meesterwerken.tenslotte wil men gewoon geld verdienen.ik denk dat men toen ook zo over roger corman dacht,die maakte toch ook uiteindelijk films om geld te verdienen,hij had alleen de mazzel dat hij mensen als nicolson,demme en coppola in dienst had.en wat dacht je van lucas die naar hollywood ging met de belofte aan zijn vader dat hij miljonair zou zijn voor zijn 21e

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *