Zombie Strippers van Jay Lee

Zombie Strippers

Een tijdje geleden kwam ik ik grappige trailer tegen genaamd Zombie Strippers (2008), alsof je een trailer nodig had om een film te promoten genaamd “zombie strippers”.De film zou geregisseerd worden door Jay Lee, beter bekend van The Slaughter (2006), een smakelijke horror komedie.

Het zag er eerst naar uit dat het om een straight-to-video film zou gaan, maar NIET dus. Zombie Strippers krijgt een bioscoop release! We zullen dus binnenkort een duet zien tussen horror-icoon Robert Englund en porno-ster Jenna Jameson, vergezeld van een vracht vol met go-go-girls. Laat maar komen! Maar de hoofdvraag blijft; waar gaat de film eigenlijk over…? In een interview op Horror Movies las ik het volgende:

“A corporation is developing a chemo-virus to re-animate soldiers killed in combat so they can keep on fighting. The tests prove dying and re-animating can make these soldiers fearless, and thus they become super-zombie soldiers. The virus gets loose in the lab, an elite squad comes in to clean it up, one gets bitten, runs and hides in a dark building that happens to be an illegal strip club.”

“Sold!” Ik hoop dat er een release zal volgen bij ons, of in ieder geval op het BIFFF. De trailer ziet er mega-B-film uit, maar voor de horrorfans kan de pret waarschijnlijk niet op.

En als we de filmmakers mogen geloven zou de film zelfs half gebaseerd zijn op Eugene Ionesco’s toneelstuk Rhinoceros, maar dit kunnen veel zombie-films claimen, als ze tenminste ooit eens een boek lezen.

 


*** Zombie Stripper trailer ***


2 Comments

  1. Men@ce

    Doet me wat denken aan die Rob Zombie ‘grindhouse’ short . Beelden zien er wel heel amateuristisch uit . Denk toch niet dat we die ooit zullen zien in de bioscoop. Het zal dvd worden .

    Reply
  2. Accu

    Enkel de titel doet al watertanden 😮

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *