The Wolfman pics !

De mensen van Entertainment Weekly zijn zo vriendelijk geweest om ons de eerste beelden van The Wolfman (2009) te onthullen, Benicio Del Toro in full-make-up! Het resultaat mag er zijn. Je merkt dat Rick Baker zijn American Werewolf in London opnieuw heeft uitgevonden, maar hoe dan ook de oorspronkelijke make-up van The Wolf Man (1941) min of meer trouw is gebleven (geen uitgestoken bek, geen viervoeter,…). Maar ik ben toch niet zeker van die uitstekende gebleechte tanden. Zouden ze oplichten in het donker?

The Wolf Man 001The Wolf Man 002

© Universal Pictures

Ik kijk hoe dan ook uit naar deze remake. En dan deels ook voor de geweldige cast waaronder ook nog Anthony Hopkins, Emily Blunt en Hugo Weaving. De film is in regie van Joe Johnston (Jurassic Park 3, Hidalgo), nadat Mark Romanek is opgestapt na creatieve meningsverschillen. Is het nog nodig dat ik de korte inhoud vertel? Man wordt weerwolf – ook nog lycanthroop genoemd naar de mythe van Lycaon, koning van Acradia – en gaat bezerk op al wie in de buurt is. Op 29 april 2009 bij ons in de zalen.

***Related Posts***
22/10/2009: The Wolfman trailer
31/01/2008: The Wolfman voor Joe Johnston
17/03/2006: Del Toro is The Wolfman

1 Comment

  1. spike

    Heeft wel iets weg van Beast uit X-Men, maar dan met iets meer haar. Knap gedaan.

    Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *