The A-Team wordt verfilmd

Regisseur John Singleton (Shaft, 2 Fast 2 Furious) heeft bevestigd dat hij de komende 20th Century Fox filmadaptatie van de klassieke 80’ties reeks zal maken. Er is nog niet zo heel veel bekend over The A-Team (2010) maar de regisseur liet wel het volgende weten op Variety

© Universal Television
The A Team

The A-Team” for release on June 12, 2009. Singleton will direct the action-adventure from a script by writing partners Michael Brandt and Derek Haas (Wanted, 3:10 to Yuma).

Er is nog niemand gecast, maar Singleton wil dat Woody Harrelson de rol van Murdock vertolkt. B.A. Baracus krijgt opnieuw de beruchte mohawk en zal als altijd hevig tekeer gaan tegen al wie problemen zoekt. En als de geruchten kloppen zal dit personage vertolkt worden door Ice Cube. De adaptatie zou ook geen persiflage worden zoals Starsky & Hutch (2004), maar eerder een jaren ‘80 actiefilm zoals Commando (1985) en Lethal Weapon (1987). Er is nog geen budget gesteld, maar de productie heeft als doel om binnen de volgende maanden te beginnen. Wat uiteindelijk een zomerrelease voor 2009 betekent.

Deze film zal vallen of staan met de keuze van de acteurs. En mocht de casting kloppen zou ik dat wel een beetje vreemd vinden om Ice Cube te zien als B.A.. Hadden ze niet beter gevraagd of Ving Rhames zijn haar niet in een mohawk wou knippen? Voor de rol van Face denk ik zo meteen aan Paul Walker. Heeft in heel veel crappy films gespeeld, maar mits een goede begeleiding zou dit wel iets voor hem zijn. Ik denk trouwens ook nog aan Mark Wahlberg, Will Arnett of Aaron Eckhart die de rol van Face met glans kunnen neerzetten.

Ik weet, het lijkt een veel te voor de hand liggend voorstel maar voor Hannibal zou George Clooney best wel een mooie beurt maken. En ik denk dat ik het zou pushen met Jim Carrey of Jason Lee als Murdock. Enfin, keuzes genoeg. Wat denken jullie?

***Related Posts***

18/09/2009: Jessica Biel als generaal in The A-Team film

31/08/2009: Nieuwe B.A. gevonden

30/01/2009: The A-Team film wordt minder campy dan de serie

4 Comments

 1. komeet Q

  Is niet breed genoeg om een overtuigende BA te spelen ook Ving hames vind ik niet geschikt. Eén naam: Shiek Mahmud-Bey.

  Reply
 2. maffioza

  Nathan Fillian zou perfect zijn als Face.

  Reply
 3. Ivo

  Clooney als Hannibal en Carrey als Murcock dan denk ik dat de film niet meer stuk kan.

  Reply
 4. Jeffrey

  Je moet ook realistisch blijven… Het budget zal nooit allemaal van die super-beroemde-acteurs kunnen betalen. Hooguit één, die dan b.v. de rol van Hannibal speelt, en voor de andere unkown acteurs die nog niet bekend waren, of iniedergeval minder bekend.

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *