Lake Bell in Over Her Dead Body

Over Her Dead Body poster

Kent iemand de actrice Lake Bell? Neen? Dan zal deze lacune met dit berichtje opgevuld worden. Hebben we dan iets gemist? Wel, op acteervlak is het geen Cate Blanchett, maar wow, wat een mooie adembenemende verschijning. Deze 29-jarige New Yorkse actrice heeft vooral heel wat ervaring opgedaan in diverse tv-series (ER, The Practice, Miss Match, Surface, Boston Legal). Nu is Lake tezien in de Eva Longoria film Over Her Dead Body (2008) van debuut-regisseur Jeff Lowell.

Korte inhoud: Wanneer zijn mooie verloofde Kate (Eva Longoria) per toeval op hun huwelijksdag komt te overlijden is Henry (Paul Rudd) van slag. Zijn zuster Chloe (Lindsay Sloane) spoort hem aan een medium te raadplegen om met Kate’s geest te kunnen praten. Henry valt al snel voor de knappe medium Ashley (Lake Bell). Henry is niet overtuigd van haar kwaliteiten maar de liefde is wederzijds. Er is echter een kaper op de kust: de geest van Kate waart nog steeds rond op aarde en het is nog maar de vraag of deze de pas opgebloeide liefde tussen de twee kan verdragen. Hier is de trailer.

Ik zou niet al teveel verwachten van de film. Eva Longoria is de nieuwe Jennifer Lopez, mooi maar tezelfdertijd tergend kleurloos en slaapverwekkend. Regisseur Lowell is zelf een producer die waarschijnlijk genoeg geld had gespaard om zijn natte droom te verwezenlijken en Longoria in beeld te zetten. Maar als je al een reden zou moeten hebben om je bloot te stellen aan complete tijdverspilling, dan moet dit toch wel Lake Bell zijn.

En Lake pakt trouwens uit met een schitterende fotoreeks in het GQ Magazine. En we zullen nog meer van haar zien want binnenkort speelt ze aan de zij van haar ex-vriendje Colin Farrell in Pride and Glory (2009) en ook nog met Cameron Diaz in What Happens in Vegas … (2008). Hieronder een paar foto’s van Lake Bell.

*** Over Her Dead Body trailer ***

3 Comments

 1. michiels

  Het ziet er inderdaad uit als een matige komedie uit, maar die Lake Bell mag zeker gezien worden. Maar of ze de mooie Longoria zal overtroeven zal wel niet.

  Reply
 2. Gregg45

  Eva Longoria valt nog wel mee. Onlangs Sentinel gezien. De actrice kon behoorlijk goed haar mannetje staan tussen Kiefer Sutherland en Michael Douglas. Maar deze film ziet er inderdaad uit als een pussy-film.

  Reply
 3. Ellen

  Elabaa!!
  Weet niet of dit ook een interessante link is: http://quicksilverscreen.com/
  een site waar je elke dag meer dan 500 films gratis op kan bekijken…. Wou het toch maar even laten weten, he 🙂

  Greettzzz!!
  xx

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *