Ali Larter en Beyoncé Knowles Obsessed

Wat een schok. Beyoncé Knowles is binnenkort te zien in een film waar ze niet is verondersteld te zingen. Het Sofia Coppola project waar Beyoncé een lesbische relatie zou hebben met Eva Longoria lijkt in ieder geval verzonnen, dus hopelijk is Obsessed (2009) ook geen verzinsel.

Als we de geruchten mogen geloven zou Screen Gems de popster willen samenbrengen met Ali Larter en de opkomende acteur Idris Elba voor een erotische thriller. Op Variety stond het volgende te lezen:

Steve Shill will direct a script by David Loughery. Will Packer produces, and Knowles will be exec producer along with her father, Mathew Knowles. Screen Gems topper Clint Culpepper is finalizing cast deals, working with Knowles’ and Larter’s reps to iron out scheduling kinks. Knowles is also producing and co-starring as Etta James in “Cadillac Records” for Sony BMG; Larter is working on episodes of NBC’s “Heroes”.

In “Obsessed”, Elba will play an asset manager who has a knockout wife (Knowles) and thriving career until a temp office worker (Larter) begins stalking him.

Dit lijkt op een soort Fatal Attraction kindda thriller die best leuk kan zijn. Ali Larter is een bekwame actrice, en dat vond ik al na het zien van Final Destination (2000). En na het zien van haar vertolking van het alter-ego Jessica in “Heroes” ben ik er zeker van dat ze een puike prestatie kan neerzetten als evil bitch. Zijn jullie benieuwd naar de film?

***Related Post***
25/01/2008: Obsessed, de nieuwe Fatal Attraction

***Related Posts***
23/12/2006: Dreamgirls met Eddie Murphy en Beyoncé Knowles
15/11/2006: Beyoncé Knowles en Eva Longoria spelen lesbisch koppel?

1 Comment

  1. John Q

    Ze moest ook niet veel zingen in Goldmember, en deze film was tergend slecht. Heb er zelf niet veel hoop op. Ali Larter is wel een lekker stuk.

Comments are closed.