Loonsverhoging voor Sex and the City cast

Blijkbaar heeft actrice Kim Cattrall haar slag thuis gehaald en loonsverhoging gekregen voor de Sex and the City (2008) van regisseur Michael Patrick King. Had zij te kampen met een verminderende koopkracht? Nope, de actrice heeft een gevulde bankrekening en bezit peperdure vastgoed, maar het was een principiële kwestie.

Sex and the City poster

Kim had eerder haar beklag gemaakt dat de actrices ongelijk verloond werden voor de film, terwijl volgens haar elk van hen een gelijkwaardige bijdrage moesten leveren. Sarah Jessica Parker kreeg bijvoorbeeld véél meer dan haar drie andere collega’s (Kim Cattrall, Kristin Davis en Cynthia Nixon), maar nu zou daar dus een mouw aan gepast zijn. Good for you Kim! Maar in een interview in de Britse krant Daily Mirror zei ze ook wel dat het allemaal om het geld te doen was. “Waarom zou je een film maken als je er niets mee verdient? Het is leuk om weer eens in het personage van Samantha te kruipen, maar ik doe het vooral voor de financiële zekerheid.” Cattrall zou met de film, die in New York wordt opgenomen, bijna drie miljoen euro verdienen.

Korte inhoud: Sex and the City volgt de levens van vier vriendinnen in Manhattan, New York. Columniste Carrie (Sarah Jessica Parker), advocate Miranda (Cynthia Nixon), zakenvrouw Samantha (Kim Cattrall) en de brave Charlotte (Kristin Davis) zouden genoeg aan zichzelf moeten hebben, maar in plaats daarvan verdiepen de dames zich voortdurend in de levens van elkaar en proberen samen de juiste weg te vinden. Bekijk hier de trailer.

Sarah Jessica Parker zelf moet nog even bekomen van haar titel van Most Unsexiest Women Alive en de zogenaamde vergelijkingen met het overleden racepaard Barbero. En om deze kwelgeesten die de Poll hebben gelanceerd de mond te snoeren, gaat de actrice een sexy airhostess spelen op Broadway. Parker zal de Italiaanse schoonheid Gabriella spelen in een nieuwe bewerking van de hitkomedie ‘Boeing Boeing’ in het Longacre Theatre. ‘Boeing Boeing’ is het verhaal van drie stewardessen die alle drie verloofd zijn met dezelfde man.

En als we die promo-geile studiobaas Robert Shaye van New Line mogen geloven zouden er plannen zijn voor een Sex and the City trilogie. In de Daily Mail stond dat de producers reeds alles in het werk hadden gestoken om het scenario van de sequel op de been te krijgen. Het lijkt een terugkerende promo-truuk te zijn om van sequels te spreken alvorens de eerste film in de bioscoop is geweest. En met al de publiciteit dat ze al hebben gemaakt voor deze film zou het me ook niet verwonderen dat de film in zijn openingsweekend uitpakt met een 75 miljoen dolar hit. We zullen afwachten tot 28 mei 2008 wanneer de film bij ons in de bioscoop draait of het de moeite is.

Update 12/04/2008: Actrice Cynthia Nixon, die advocate Miranda Hobbes speelt in Sex and the City, heeft uit de biecht gesproken en onthuld dat een hoofdpersonage uit de reeks het hoekje om gaat in de film. Nixon, die deze week bekendmaakte dat ze twee jaar geleden borstkanker had, wilde echter niet verklappen wie het onfortuinlijke personage is. Wel voegde ze eraan toe dat het verlies een enorme klap is voor hoofdpersonage Carrie Bradshaw, gespeeld door Sarah Jessica Parker. “Het gebeuren is zo ingrijpend voor Carrie, dat het haar dwingt zich essentiële vragen te stellen over zichzelf”.

Inmiddels wordt druk gespeculeerd wie de pijp aan Maarten zou kunnen geven: Charlotte York-Goldenblatt (gespeeld door Kristin Davis)? Zij wordt zwanger, en misschien treden er complicaties op. Of is het mannenverslindster Samantha Jones (gespeeld door Kim Cattrall), die in de laatste reeks borstkanker kreeg? In een van de laatste episodes moet Carrie’s vriend Mr. Big, van wie gefluisterd wordt dat ze in de film met hem trouwt, een openhartoperatie ondergaan.

***Related Posts***
06/06/2008: Sex and the City promo-hype draait op volle toeren
27/05/2007: Sex and the City krijgt regisseur
12/04/2005: Kim Cattrall laat niet met haar sollen
26/03/2005: Sex and the City cast voorbereidingen

2 Comments

  1. Aless

    Hopelijk wordt de film al even verslavend als de serie. het zou leuk zijn indien deze film verder gaat waar de serie was gestopt.

    Reply
  2. Mike's Webs

    … die ik graag oversla dit jaar. Maar goed, ik behoor dan ook niet tot de doelgroep. 🙂

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *