Pénelope Cruz en Scarlett Johansson in triootje met Javier Bardem

vicky_cristina_barcelona_xlg

En terwijl de blonde pop-idolen niet meer bankable blijken te zijn, zien we dat Woody Allen resoluut grijpt naar actrices met bewezen acteertalent, zoals Scarlett Johansson en zijn nieuwe muse Penelope Cruz die met elkaar een lesbische seksscène spelen. Het klinkt alvast als iets wat ontegensprekelijk de box-office deugt moet doen. Volgens Allen zullen de kijkers van hun sokken geblazen worden door de stomende seksscène in Vicky Cristina Barcelona (2008). Het is Slashfilm die met het nieuws komt:

“A source tells the NY Post that the scene is “extremely erotic” and that “people will be blown away and even shocked.” Apparently, Penelope and Scarlett go at it in a red-tinted photography dark room, and “it will leave the audience gasping.” The duo later have a threesome with No Country For Old Men star Javier Bardem, who plays Penelope’s husband. “

In de film komt zelfs een triootje met beide dames en Javier Bardem, in het echte leven het vriendje van Penelope. Dat sommige mensen voor het geluk geboren zijn is hiermee nogmaals eens bewezen. Het is overigens niet de eerste keer dat Penelope Cruz zich op het lesbische pad begeeft. In de video voor het lied Cosas Que Contraro van haar broer Eduardo kust ze een vrouw van wie aangenomen werd dat het haar zus Monica was, maar later bleek het om een lookalike te gaan.

Wees gerust, de mensen die vinden dat er nu al teveel seks in de media zijn, moeten zich volgens mij niet al teveel zorgen maken. Mijn filmervaring zegt me dat we de “stomende seksscène” best wel met een korreltje zout moeten nemen. Maar ik zou me natuurlijk kunnen vergissen, ik hoop het ten minste.

Over Head in the Clouds (2004) werd net hetzelfde gezegd (“een stomig triootje tussen Charlize Theron, Penelope Cruz en Stuart Townsend, alsook een paar lesbische interacties”). Uiteindelijk bleef het allemaal héél deftig. Vicky Cristina Barcelona vertelt het verhaal van een schilder, gespeeld door Bardem, die een relatie begint met twee toeristes, Scarlett en Penelope. De film wordt op 15 augustus 2008 verwacht, met eveneens een rol voor Patricia Clarkson, Kevin Dunn en Chris Messina.

***Related Posts***
04/02/2007: Penelope Cruz is Woody Allen’s nieuwe Muse
15/09/2006: Scarlet in Scoop van Woody Allen
05/12/2005: Scarlet in Match Point van Woody Allen

2 Comments

 1. Accu

  Ik wist dat Woody Allen een oude snoeper was. Hoewel, we zullen waarschijnlijk zelfs nog geen halve borst tezien krijgen.

  Reply
 2. cebe

  Ik zou bij Woody Allen tocj niet teveel van die stomende seksscènes verwachten.
  trailer wel leuk, zeker met een Bardem als Casanova en het scenario is wederom hilarisch.

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *