Indiana Jones 4 trailer !

Dit is de nieuwe trailer van Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2008). Let wel, dit is een teaser trailer en er zal dus nog wel een officiele trailer op ons afkomen. Van zodra de officiële trailer on-line staat zal ik deze wil meteen linken. Hieronder kunnen jullie de trailer al bekijken of via de link kunnen jullie een versie zien in High Quality.

En ik ben blij met de nieuwe teaser-trailer. Het ziet er naar uit dat George Lucas en Steven Spielberg – ondanks de véél te late shooting – toch in hun opzet zijn geslaagd. Ik zeg wel “lijkt” want op basis van een teaser kan je er nog niet veel van uitmaken. Harrison Ford ziet er goed uit en de actie-scenes zien er geweldig uit. Heb wel een beetje een raar gevoel bij het zien van de verschijning van Cate Blanchett in de rol van Agent Irina Spalko. Je begrijpt anders wel niet echt wat er gebeurt in de trailer, maar de energie en de sfeer zitten in ieder geval goed. De film komt bij ons uit op 21 mei 2008.

Korte inhoud: Indiana Jones (Harrision Ford) zal aan zijn grootste angsten het hoofd moeten bieden in het vierde avontuur van deze reeks. De zoon van Indiana wordt door een Engels heerschap in dienst genomen om diep in het Amazonegebied een eeuwenoud magisch voorwerp dat een enorme kracht bezit te gaan zoeken. De zoon van Indiana vermoedt, dat er iets niet helemaal in de haak is. Al gauw stuit hij op een machtig geheimzinnig genootschap, dat het afschuwelijke plan heeft opgevat om een eeuwenoude kracht te gaan ontketenen. Indiana Jones vertrekt samen Sabrina – de dochter van de Engelsman – naar het Amazonegebied. Daar ontdekken beide groepen een nog altijd bestaande eeuwenoude beschaving. Zal Indy in staat zijn om een halt toe te roepen aan het geheime genootschap, dat de krachten van de Maya cultuur wil misbruiken om de wereldheerschappij te veroveren? En kan Sabrina eigenlijk wel vertrouwd worden?

Update: En hier vind je dan de HQ trailer !

***Related Posts***
05/10/2008: Indiana Jones 5 met Harrison Ford
03/01/2008: George Lucas zet nieuwe jaar in met negativisme
12/12/2007: Indy 4 poster
01/12/2007: Indy 4 pics
26/06/2007: Harrison Ford foto
03/01/2007: Indy 4 in productie
09/11/2006: George Lucas hield Indy 4 tegen
23/08/2006: George Lucas over Indiana Jones
07/06/2006: Natalie Portman en Virginia Madsen in de running voor Indy 4

8 Comments

 1. Accu

  kan haast wachten om de hq-versie te zien van de trailer,Harrison Ford ziet er goe uit!!
  Ik ben blij dat ik de dvd-box van Indiana jones nog niet heb gekocht want dit vierde deel zou wel eens kunnen verbluffen.

  Reply
 2. patrick

  – “You’re a teacher?”
  – “Part-Time”

  dit wordt een leuk filmpje! Ben ook benieuwd naar de muziekscore.

  Reply
 3. kons

  ik ben al blij dat hij niet op een bepaald moment zegt: “I’m too old for this shit.”
  Het perfecte valentijn geschenk !

  Reply
 4. alice

  bepaalde shots zijn heel raar belicht, komt bijna fake over.. Hopelijk gaan ze dit nog aanpassen. hopelijk wordh het allemaal niet al te geforceerd.

  Reply
 5. arjen

  samen met ’the dark knight’ twee films waar ik naar uitkijk. de scene in de berging doet me een beetje aan de scene in de tunnels van ’the temple of doom’

  Reply
 6. kevin

  wooow,Cate ziet er sexy uit!!

  hopelijk wordt dit geen teleurstelling zoals met de phantom menace.ben er tot op vandaag nog altijd nie goe van.

  Reply
 7. johan

  ik zie toch iets meer cgi in de teaser dan me lief is.. en nog niet eens zulke mooie, moet waarschijnlijk nog opgepoetst worden? hopelijk blijft het meer bij de old school fun van de eerdere films.

  Reply
 8. gregg

  de eerste helft van de trailer lijkt van de hand van Steven Spielberg, terwijl de tweede helft eerder iets van George Lucas. Ik hoop ook dat ze de cgi met mate zullen gebruiken.
  Enne, geen Sean Connery ??

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *