Alicia Keys in The Secret Life of Bees

De R&B popster Alicia Keys zal binnenkort opnieuw op het witte doek verschijnen, en deze keer aan de zij van het kind-sterretje Dakota Fanning in de film The Secret Life of Bees (2009), in regie van de tv-regisseuse Gina Prince-Bythewood.

Ook Queen Latifah, Jennifer Hudson, and Sophie Okonedo zijn aan boord van deze adaptatie van de bestseller van Sue Monk Kidd. De mensen van Yahoo komen met het nieuws:

“Bees”, a drama set in the Southern U.S. in the 1960s, centers on teenager Lily Owens (Fanning) and her friend Rosaleen (Hudson) who flee their hometown to escape their harsh upbringing and seek to uncover the mysteries of Lily’s late mother. Along the way, they encounter three beekeeping sisters (Latifah, Okonedo, Keys) who take the pair in to their South Carolina home.

Ik heb het boek niet gelezen, maar zo op het eerste aanvoelen vind ik de vriendschap Hudson Fanning toch wel een beetje een vreemde mix. De twee hebben niet alleen een verschillende culturele background, maar tevens ook nog eens pakweg 13 jaar verschil tussen elkaar. Maar misschien heeft iemand al het boek gelezen en ons vertellen waar dit naar toe gaat.

In tegenstelling tot Norah Jones (My Blueberry Nights) vind ik dat Alicia Keys in Smokin’ Aces (2006) best wel een overtuigende rol wist neer te zetten, ook al was ze niet meteen een twee Jennifer Hudson. Ze pikte ook een rolletje weg in The Nanny Diaries (2007), maar deze film heeft bij ons alsnog geen releasedatum gekregen.

Maar ik steek niet weg dat ik eigenlijk liever Alicia Keys veel meer talent heeft als zangeres dan als actrice. The Secret Life of Bees zou ergens in 2009 bij ons moeten uitkomen. Dat is nog wel een poosje. Afwachten ook op die eerste trailer.

5 Comments

 1. alice

  Er is ook nog sprake van een filmproject genaamd ‘Catfish’. Alicia heeft een photogeniek uiterlijk en kan ook wel een beetje acteren. Ik kijk er dus wel naar uit.

  Reply
 2. Esmee

  “Ik heb het boek niet gelezen, maar zo op het eerste aanvoelen vind ik de vriendschap Hudson Fanning toch wel een beetje een vreemde mix. De twee hebben niet alleen een verschillende culturele background, maar tevens ook nog eens pakweg 13 jaar verschil tussen elkaar. Maar misschien heeft iemand al het boek gelezen en ons vertellen waar dit naar toe gaat.”

  Ik heb het boek gelezen, en het leeftijdsverschil is omdat Roseleen een soort van nanny voor Lily is. Toen Lily’s moeder doodging, zocht haar vader voor ‘vervanging’ en plukte hij gewoon iemand van het veld, Rosaleen dus.

  Was een heel leuk boek trouwens, elke keer als ik muziek van Alicia Keys luister, denk ik aan de film haha. Ik denk dat Alicia wel goed is als June.

  Reply
 3. Melissa

  Ik wist helemaal niet dat Alicia Keys, behalve geweldig te kunnen zingen, ook nog kon acteren!
  Groetjes

  Reply
 4. Pascal

  weet er iemand hoeveel grammy’s alicia keys heeft in het totaal?…

  Reply
 5. Nohands

  al gehoord van wiki ?

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *