The Dark Knight op You Tube

Batman

Hieronder vinden jullie de eerste 5 minuten van de nieuwe Batmanfilm, The Dark Knight (2008). Let wel, dit is geen officiële release maar wel een opname die afkomstig is van iemand die alles kon filmen via zijn camcorder/gsm. Ik besef dat gezien de kwaliteit van het beeldmateriaal je een kleine beetje de filmervaring aantast, maar de drang om de film te zien is dermate groot dat ik het toch niet kon laten om te snoepen van de gestolen beelden. Warner Bros moet gewoon iets sneller op de bal spelen in al die dingen. Of is het op die manier dat ze hun icoon willen uitbrengen?

Toen ik de beelden zag had eerst een soort Heat-vipe met de bankoveral met de maskers, en tezelfdertijd een geniale manier om The Joker te presenteren. Bankovervallen heb ik nu al 1001 keer gezien en met deze op 101 verschillende manieren, en ik kan er maar niet op afkicken – maar misschien ligt dit aan de genialiteit van Christopher Nolan. Toch lijkt het concept van een bankoverval om een film mee te beginnen misschien niet de meest originele opener. We zien The Joker als een geslepen schurk te zijn met flair, vertolkt door een op het eerste gezicht overtuigende Heath Ledger. Dat The Joker niet meteen schrik aanjaagt is misschien mijn enige teleurstelling, maar dat is een eerste aanvoelenna het zien van crapy beeldmateriaal van een camcorder.

De meest recente HQ trailer belooft in ieder geval een stevige Batman-film, met bloedstollende actie-scènes met een geraffineerde fotografie. Mag ik hier ook even de fanboy uithangen. Dit wordt naast Indy 4 dé film van 2008 om naar uit te kijken!

 

 

***Related Posts***
23/01/2008: Heath Ledger dood
12/12/2007: Eerste teaser poster The Dark Knight
13/11/2007: The Dark Knight in Hong Kong
04/04/2007: Sarah Michelle Gellar als Harley Quinn?
26/01/2007: De rol van Rachel Dawes is niet meer voor Katie Holmes
12/01/2007: Jamie Foxx als Harvey “Two Face” Dent?
01/08/2006: The Dark Knight casting nieuws
21/07/2006: Heath Ledger getipt voor de rol van The Joker
08/07/2006: Batman vs Superman opnieuw op tafel
08/01/2006: Batman rivaal Harvey “Two-Face” Dent
29/10/2005: Michael Keaton of Sean Penn als The Joker ?
22/06/2005: Geen Batman vervolg voor Katie Holmes
17/06/2005: Batman Begins filmbespreking

8 Comments

 1. arjen

  De proloog ziet er inderdaad heel gelikt uit. Ik twijfelde eerst of ik hem wel moest gaan kijken omdat ik zo min mogelijk wil meekrijgen van de productie, des te groter is de verrassing dan in de zaal. Maar ja, de verleiding is groot;

  Reply
 2. Miiki

  of dit wel degelijk het begin is van de film, of een soort proloog die misschien niet in de film zal voorkomen.
  Trailer vind ik super. Het ziet er trouwens niet comic uit. Ik was zelfs even vergeten dat het om een batman-film ging.

  Reply
 3. Sho

  De trailer ziet er geweldig uit; Heath Ledger is perfect gecast als joker. Spijtig dat het nog zo lang duurt alvorens de film in de bioscopen draait.

  Reply
 4. Mike's Webs

  Ik ga het fragment niet kijken. Iedereen moet natuurlijk doen waar hij zelf zin in heeft, maar de grote anticipatie van Spidey3, deed de film zelf erg tegenvallen. Daarbij heb ik de beste filmervaringen beleefd bij films waarvan ik nagenoeg niets van afwist of maar ook een frame van had gezien. Dat beleid lijkt me nu ook toepasselijk.

  Reply
 5. onur

  batman begins vondt ik egt niet goed maar ik zeg het eerlijk dat deze 100 keer beter is

  Reply
 6. Renaldo

  Ik wil deze echt zoooo graag zien !!!
  Altijd al een batman fan geweest 😛
  Maar nu vraag ik me af hoe het nou gaat met de film gezien het feit dat Heath Ledger recent is overleden. :S

  Reply
 7. Baron Von Marlon

  Goede acteurs, maar het is geen Michael Keaton en Jack Nicholson.
  Ik krijg ook de indruk dat de sfeer vervangen is door actie scenes en special effects.

  Reply
 8. Tiffany

  Ik ben de film gisteren gaan bekijken !
  Mensen, dit is eene echte aanrader !!
  Het verhaal is goed, het acteren,, echt waar!
  Heith Ledger heeft een schitterend prestatie neergezet, zoals hij de Joker speelde,, soms kon je echt meelachen, soms kreeg ik kou van hoe hij deed maar hij deed het gewoonweg schitterend ! Jammer dat hij overleden is, want ik had erg graag een vervolg gezien .. The joker vond ik het beste personage, echt heel sterk neergezet.

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *