Wonder Woman Megan Gale in Justice League of America

Na een paar maanden van speculatie lijkt er dan toch min of meer schot te zitten in de casting van Wonder Woman in Justice League of America (2010), niet te verwarren met Wonder Woman (2009), want er zijn dus effectief twee films die deze heldin op het witte doek willen brengen. Beide zijn echter wel Warner Bros/DC Comics producties. Voor Justice League lijkt de voorkeur te gaan naar de Australische Megan Gale (pic01). De mensen van AICN schreven het volgende:

Megan Gale, an Australian Supermodel… And I’m here to say that I’ve had multiple independent sources within Warner Bros and unnamed agencies confirm this casting. That is Wonder Woman and I think it’s a pretty great choice, aesthetically speaking.

Er zijn nog steeds geen officiële bekendmakingen geweest, maar mocht Gale gekozen worden als Wonder Woman zitten ze alvast goed qua look. Op vlak van acteer-ervaring heeft het model nog niet zoveel kaas gegeten, maar was hoe dan ook al tezien in de Hollywood (flop) film Stealth (2005). Ik ben benieuwd of de casting van de Wonder Woman film ook op zoek zal gaan naar een vrij onbekend gezicht, in plaats van grote namen zoals Jessica Biel of Sophia Bush. Na enig zoekwerk heb ik hier toch een aantal afbeeldingen kunnen vinden van het model, en damn, she is smoking hot!!!. Wat vinden jullie trouwens van de nieuwe Wonder Woman?

4 Comments

 1. nick

  Megan Gale is geknipt als wonder woman, maar Adam Brody als Flash is een tergend slechte cast. Zou wel eens kunnen dat deze film hetzelfde pad opgaat als Fantastic Four, met een mooie Jessica Alba als eye-candy maar voor de rest een flauwe cast.

  Reply
 2. arjen

  zoal Nick zei heeft het er alle schijn van dat deze comic dezelfde toer opgaat als FF. Hoe zit het trouwens met de ‘wonder woman’ film?

  Reply
 3. Kenneth

  Van de film verwacht ik niet al te veel maar Megan Gale is alvast sizlin’ heet!

  Reply
 4. speedboy

  dit wordt geilen op Wonder Woman.

  Justice Legaue zal veel beter worden dan Fantastic Four. De verhalen zijn stukken beter!

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *